Sigurni smo kako aktivni sportaši, ali i rekreativci koji često trče i vježbaju, dobro znaju kako su neželjene ozljede nezaobilazna i nažalost vrlo česta pojava. Bilo da je riječ o bolovima u zglobovima ili nekim drugim tjelesnim ozljedama, postoje pomagala koja će ukloniti bol pri vježbanju i fizičkim naporima kod sportskih aktivnosti.

Naša današnja priča govori baš o tome, stoga smo posjetili specijaliziranu trgovinu za prodaju fiziološke obuće i ortopedskih pomagala u samom centru Zagreba. I saznali - tvrtka Mevjema ekskluzivni je zastupnik francuske tvrtke Gibaud, renomiranog svjetski priznatog branda i proizvoda vrhunske kvalitete.

Kod ortopedskih se pomagala razlikuju laganiji steznici od onih čvršćih, tzv. ortoza. Bilo da je riječ o steznicima za gležnjeve, koljena, kralježnicu ili šancovim ovratnicima, asortiman tvrtke Gibaud namijenjen je svima - rekreativcima i profesionalnim sportašima, ali i osobama kojima je zbog određene liječničke dijagnoze potrebno pomagalo.

 

mevjema-gibaud1

 

Naglasimo kako su proizvodi tvrtke Gibaud najbolji omjer cijene i kvalitete...Naravno, vrlo je važno pravovremeno doznati koje vam je pomagalo doista potrebno.

 

mevjema Gibaud 2

 

mevjema Gibaud 1

 

Raznovrsnu ponudu tvrtke Mevjema upotpunjava i Viofor, aparat za magnetostimulaciju sa iznimno pozitivnim djelovanjem na organizam.

 

mevjema-viofor1

 

Zaključak? Postoje proizvodi koji doista mogu poboljšati kvalitetu života, jer naše tijelo zaslužuje samo najbolje. A mi se nadamo kako smo vam današnjom pričom pokazali koliko je važna briga o zdravlju, te kako je takva odluka zasigurno ispravna i pravi ulog za budućnost.

 

Više o tome pogledajte u našoj video reportaži!

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam