Iako na prvi pogled jednostavni, kada ih uklopite u cjelinu, oni će biti pravo osvježenje u vašim životima. U pet jednostavnih i svima dostupnih koraka pobijedite nagomilani svakodnevni stres!

plaza_odmor1.Budite prvi koji ćete započeti vikend. Ako vam to dopušta dinamika posla, započnite rad sat vremena prije u većini dana u tjednu. To će omogućiti da i vikend započnete ranije.
spavanac2.Odrijemajte! Da biste se uistinu opustili, potreban vam je kvalitetan noćni san, i to nekoliko dana za redom. Ipak, polusatni drijemež tijekom radnih dana povratit će vam fizičku snagu, raspoloženje i razbistrit će vam um.
kishica3.Radite stvari koje ste oduvijek željeli i to odmah! Nemojte čekati odmor da biste naučili plivati, plesati ili govoriti strani jezik. Bavljenje novim aktivnostima - čak i slušanje druge vrste glazbe - osvježava mozak i tijelo
prijatelji4.Upoznajte nove prijatelje!Tako ćete proširiti svoje vidike i spoznati neke nove mogućnosti. Kad sljedeći put upoznate nekoga pažljivo slušajte što ta osoba govori. To bi moglo promijenit vaš pogled na svijet.
knjigice
5.Prepustite se čitanju! Vrijeme koje posvetite sebi samima od bitnog je značaja za osobni mir i sigurnost, a čitanje zanimljivog štiva sat ili dva tijekom vikenda - stimulira mozak i popravlja raspoloženje.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam