Protekla dva mjeseca svjedoci smo dramatičnih životnih izazova i promjena na globalnoj razini uzrokovanih virusom COVID-19. Nažalost, pandemija je u kratkom razdoblju vrlo učinkovito učinila ono što nam se činilo nemogućim - porušila brojne civilizacijske postulate i na taj način sasvim sigurno izmjenila našu svakodnevicu i promišljanje o životu. Ipak, naša današnja tema nisu "crne" brojke i statistike, još neotkriveno cjepivo ili kriza gospodarstva. Naime, za vas smo pripremili priču o životu nakon karantene u kojoj je, uz stres i strahove, prekomjerno konzumiranje jela i pića bilo - pravilo. A to pravilo, nažalost, uzrok je brojnih negativnih posljedica na naše zdravlje...

U suradnji s našim stalnim suradnikom - brandom No+vello - predstavljamo inovativni program mršavljenja i oblikovanja tijela pod nazivom "Fit & Healthy", koji se temelji na individualnoj podršci klijentima s ciljem gubitka viška tjelesne težine u što kraćem roku, te usvajanja pravilnih prehrambenih navika za ono najvažnije - boljitak zdravlja. Naglasimo da je program "Fit & Healthy" branda No+vello svjetsku premijeru imao baš u Hrvatskoj! 

"Ideja o kreiranju programa mršavljenja i oblikovanja tijela zapravo je nastala kao rezultat potreba, želja i zanimanja naših klijenata. Uz vježbanje pod stručnim vodstvom, klijentima se prilagođava i plan prehrane, što u kombinaciji s LED tretmanima oblikovanja tijela i kozmetikom branda No+vello garantira željene rezultate!", otkrila nam je Natalija Ruškovački, voditeljica No+vello centra Zagreb.

Novello Fit Healthy 2 1
1300 salona prepoznatljive zelene boje u čak 17 država, kao i više od 1000000 zadovoljnih korisnika, nedvojbeno dokazuju kvalitetu španjolskog branda No+vello. Nema sumnje kako će certificirano, stručno i profesionalno osoblje klijentima pružiti uslugu na najvišoj razini i prema najvišim sigurnosnim standardima. Program "Fit & Healthy" prvenstveno je namijenjen osobama koje žele izgubiti na težini, učvrstiti tijelo te poboljšati mišićno-koštani sustav, ali i osobama koje jednostavno žele imati pravilniju i zdraviju ishranu, prilagođenu svojim potrebama i težini.

Novello Fit Healthy 2 3
Nepobitna je činjenica kako je, zbog nedostatka vremena i užurbanog, nekvalitetnog načina života, sve više ljudi sklono debljanju. "Sjedilački" način života uzrokuje slabljenje mišića, a jedna od posljedica je i mlohava koža bez tonusa. Neki od ovih problema bili su svakodnevica i za dvadesetjednogodišnju studenticu Tanu koja se još početkom godine odlučila za program "Fit & Healthy" branda No+vello"Oduvijek sam se borila s viškom kilograma i nezdravim prehrambenim i životnim navikama koje su u jednom trenu negativno djelovale čak i na moje zdravlje. Za program "Fit & Healthy" odlučila sam se jer sam željela promijeniti određene navike, učinkovito vježbati uz stručnu pomoć te uživati u LED tretmanima i kozmetici branda No+vello.", otkrila nam je Tana.

Tijekom konzultacija stručno osoblje prikuplja potrebne informacije te kreira individualizirani tromjesečni program oblikovanja tijela koji uključuje plan prehrane te vježbanje kod kuće ili u teretani. Također, dva puta tjedno tijekom 6 tjedana Tana je uživala u LED tretmanima branda No+vello koji oblikuju i konturiraju tijelo. "Ovi tretmani predstavljaju bezbolan način mršavljenja i oblikovanja tijela te toniziranja i učvršćivanja kože. Svjetlost dubinski prodire u kožu te potiče mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, a sinergija s gelom aktivira tvari poput biljnog kolagena, elastina i mentola koji penetriraju u dublje slojeve potkožja i na taj način "tope" masne stanice i učvršćuju kožu. Kada govorimo o prehrani, Tana je uspješno promijenila određene loše navike, pa su jutarnje ispijanje kave na prazan želudac i kasne večere za nju postale prošlost. Zdrav doručak je postao temelj njene dnevne ishrane, uz više malih obroka koji sadrže voće i povrće te dovoljne količine vode - za energiju tijekom dana. Bilo je vrlo važno i da Tana ima kontinuitet vježbanja u teretani - uz stručnu podršku dva puta tjedno 30 do 60 minuta tijekom tri mjeseca. Uz dodatne vježbe kod kuće, Tana je otkrila svoj put prema zdravijem načinu života!", rekla nam je Natalija.

Novello Fit Healthy 2 4

Novello Fit Healthy 2 5

Novello Fit Healthy 2 8

Novello Fit Healthy 2 9

Sve navedeno potvrdila nam je i Tana - "Naravno, bilo je uspona i padova, kao i kriznih dana s primislima o odustajanju od svega, ali bila sam uporna. Sada, nakon tri mjeseca, zadovoljna sam rezultatima - iskreno, ne znam o koliko se kilograma manje radi jer mi to i nije bilo primarno, ali pozitivan osjećaj i energija koju imam, kao i općeniti boljitak svakodnevnog funkcioniranja, dokazuju da je ovaj program za mene bio uspješan!" 

Zaključak? Ovaj je program rezultat dugogodišnjeg rada i brojnih istraživanja, stoga vjerujemo kako će nakon života u kućnoj karanteni program "Fit & Healthy" imati brojne poklonike!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam