Trinaesti po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji, započeo je u petak u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma. Na svečanom otvorenju posjetiteljima su dobrodošlicu poželjeli Zoran Ušurić, pomoćnik direktorice Zagrebačkog Velesajma, Tatjana Operta, izaslanica gradonačelnika i zamjenica pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša te Dea Olup, vlasnica Wedding Cityja i organizatorica sajma.

Wedding Expo 2018. 7

"Zagrebački Velesajam idealno je mjesto za naš sajam! Ova suradnja nas posebno veseli jer su izlagači iznimno zadovoljni lokacijom, jednako kao i posjetitelji kojih je već u prvim satima bilo mnogo, a očekujemo ih u velikom broju i naredne dane." - rekla nam je organizatorica sajma Dea Olup.

Subota je rezervirana za modne revije, nastupe Plesnog centra Zagreb by Nicolas i glazbenika Iggyja Popovića, a sajam završava u nedjelju u 20:00 sati.

Wedding Expo 2018. 8

Wedding Expo 2018. 6

Detalje o sajmu vjenčanja možete pratiti na: www.facebook.com/WeddingExpo.hr/

Fotografije: Momentum Visual Factory

Trinaesti po redu Wedding EXPO, najveći sajam vjenčanja u regiji, započeo je u petak u paviljonu 10a Zagrebačkog Velesajma.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam