Nema sumnje kako su kvalitetne fotografije i video snimka uspomena koju mladenci s osmijehom i ponosom često gledaju...Zbog svega navedenog, ne čudi veliki broj zaintereseranih posjetitelja sajma Wedding Expo na izložbenom prostoru tvrtke Pro Studio Digital...

Pro Studio Digital 6

Kada govorimo o rasvjeti, zvuku i videu, ova je tvrtka tijekom godina poslovanja postala sinonim za profesionalnost te uslugu na najvišoj razini, što dokazuje i sudjelovanje na brojnim svadbenim svečanostima diljem Lijepe Naše...video snimke kao svjedočanstva najvažnijeg dana života mladenaca, fotografije od kojih zastaje dah, spektakularno uređenje interijera rasvjetom...sve su to iznimno važni segmenti u kreiranju svadbene priče za pamćenje i savršenog vjenčanja...

Pro Studio Digital 2

Uz stečeno iskustvo i nepresušan izvor ideja, ne čudi činjenica kako su ovi kreativci svoju ponudu odlučili proširiti te prošle godine osnovali Centar Vjenčanja Raguž...Organizacija svadbene svečanosti na privatnom imanju, izrada pozivnica i zahvalnica, odabir vjenčanice, odijela, torte, kolača i cvijeća, fotografiranje, snimanje i rasvjeta, limuzina...mladenci samo trebaju poželjeti i ovi će vizualni umjetnici svojim znanjem, entuzijazmom i idejama njihove želje pretvoriti u stvarnost!

Pro Studio Digital 5

Pro Studio Digital 4

Zaključimo - tradicija poslovanja na najvišoj razini te kreativost koja ne ponaje granice garancija su svadbene svečanosti koja će se pamtiti...Tvrtke Pro Studio Digital i Centar Vjenčanja Raguž na sajmu Wedding Expo ispričale su svoju jedinstvenu priču...i ponovno oduševile brojne mladence!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam