Početak svake priče o ljubavi i vjenčanju obilježava zaručničko i vjenčano prstenje. Tako je, čini se, i sa našom pričom o Sajmu vjenčanja, koju smo odlučili započeti na izložbenom prostoru Zlatarnice Prahir, u čijoj je ponudi više od 1500 modela najrazličitijeg ručno izrađenog vjenčanog i zaručničkog prstenja. Na Sajmu vjenčanja ovi su majstori zlatari predstavili najnovije trendove simbola vječne ljubavi i braka.

Prahir 2

Osnovana 1996. godine, Zlatarnica Prahir, nastavljajući obiteljsku tradiciju zlatara, danas posluje na četiri lokacije - dvije u Velikoj Gorici, te dvije u Zagrebu - u središtu metropole na zagrebačkoj Ilici, te u novozagrebačkom Avenue Mallu.

Naglasimo kako je proizvodni asortiman Zlatarnice Prahir sve zastupljeniji i izvan granica Lijepe Naše. Ovi zaljubljenici u zlatarsku struku ponosno naglašavaju kako je svaki vjenčani i zaručnički prsten iz njihove ponude originalan hrvatski proizvod, kreiran i proizveden u njihovoj radionici.

Nema sumnje kako su jedinstvene kreacije Zlatarnice Prahir rezultat kombinacije iskustva zlatarskih majstora sa dostignućima moderne tehnologije i najnovijih trendova, a kvalitetu i rad zlatnih ruku klijenti su oduvijek znali prepoznati…

Prahir 3

Naglasimo i kako kupnjom vjenčanog prstenja do 31.03. svi klijenti Zlatarnice Prahir ostvaruju popust u iznosu od 30 %! Uistinu vrijedno iznenađenje i iznimna pogodnost, zar ne?

Nedvojbeno je kako je Sajam vjenčanja idealno mjesto na kojem mladenci mogu upoznati nove trendove vjenčanog i zaručničkog prstenja. Naime, zlatari se prilagođavaju tržištu i željama kupaca, stoga i jest velika vjerojatnost da će nove kolekcije i modeli biti predstavljeni baš na događanju poput ovog.

Prahir 4

Izbor prstena vrlo je osoban i subjektivan...ipak, najvažnije je da je odabran s ljubavlju i iz srca, jer je njegova uloga da u našim životima ostane zauvijek...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam