Kreirati vjenčanje prema vlastitim željama može biti uistinu težak i mukotrpan posao koji mladence dovodi do stanja stresa i najrazličitijih nezadovoljstava. Zbog toga smo u našoj današnjoj priči sa Sajma vjenčanja odlučili predstaviti tim stručnjaka koji će svojim uslugama mladencima ispuniti željeno, olakšati im nepotrebne brige, a dan vjenčanja pretvoriti u bajku koju će vječno pamtiti. Predstavljamo brand "La nostra storia", obiteljsku tvrtku koja vjenčanje iz snova pretvara u stvarnost…

Bez obzira kakav je stil vjenčanja, da li je klasično, moderno, romantično, spektakularno ili tematsko, "La nostra storia", što u prijevodu znači "Naša priča", ispunjava želje mladenaca do najsitnijih detalja a njihova mašta i kreativnost jednostavno ne poznaju granice!

La nostra storia 5

Osmišljavanje vizualnog doživljaja, cvjetne dekoracije, preporuke suradnika te koordinacija u svim segmentima procesa organizacije ali i tijekom vjenčanja, praktični savjeti, kontrola troškova...brojni su izazovi do savršenog vjenčanja koje ovi zaljubljenici u svoj posao savladavaju lakoćom!

Pozitivna energija te odnos koji prerasta okvire poslovnog i pretvara se u prijateljstvo garancija su da se mladenci bez nervoze i žurbe, nepotrebnog gubljenja vremena u sređivanju papirologije i stalne utrke sa vremenom, mogu bezbrižno prepustiti stručnjacima tvrtke "La nostra storia" koji su im dostupni 24 sata dnevno.

La nostra storia 6

Otmjenost, elegancija, raskoš, klasika, sofisticiranost, glamour ili profinjenost... za koji god se stil u konačnici odlučili, ovi će stručnjaci vjenčanje iz snova pretvoriti u stvarnost. A zadatak mladenaca ostaje samo da kažu "da" i sa uzvanicima uživaju u svojoj bajkovitoj priči...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam