Posjetitelji Sajma vjenčanja na trenutak su se maštom mogli vratiti i u srednji vijek i zamisliti svoje vjenčanje kraljevskim, a zanimljiva prezentacija na izložbenom prostoru Dvorca Gjalski privukla je i nas.

Za visokih jablana, što pod vjetrom sagibaju svoje tanke vrhove, iza ogromnih krošnjastih kestena i gorostasnih starih omorika i jela, pokazuje se crven krov staroga doma.

gjalski_tekst

Bio je to dom kojeg danas nazivamo Dvorac Gjalski, a koji svoju dugogodišnju tradiciju može zahvaliti stanovnicima kraljevskog i plemićkog podrijetla i danas slovi kao jedan od najpoznatijih hotela i restorana smješten u samom srcu Hrvatskog zagorja. Uz bogatu domaću gastro i ugostiteljsku ponudu, Dvorac Gjalski nudi i mogućnost rezervacije  prostorija za sastanke, seminare, zabave, druženja ili pak jedinstvena vjenčanja.

gjalski_sala_tekst

Uslužno je osoblje na  najvišoj mogućoj razini i ističe kako nema želje koju oni ne mogu ispuniti. Baš kao u bajci, zar ne?Individualan pristup i kvaliteta usluge u Dvorcu Gjalski garancija su za zadovoljstvo svakog posjetitelja, a u interijeru prožetom davnim vremenima vaš osjećaj će jednostavno biti - kraljevski! Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam