U slaganju mozaika zvanog svadbena svečanost, odluka o tome gdje proslaviti najvažniji dan života i ugostiti drage ljude, jedna je od najvažnijih i mladencima nije nimalo laka.

Na Sajmu vjenčanja privukla nas je ponuda Hotela Sport - prekrasnog hotela smještenog samo 15 minuta vožnje od gradske buke, u ugodi prirodne tišine i mira Ivanić Grada, koji će zadovoljiti sve vaše želje. Često je odredište turista i ljubitelja prirode,zbog vrhunske gastronomske ponude i brojnih gurmana, a neposredna blizina jedinstvenih ivanićgradskih ribnjaka čini ga popularnim i među ribičima. Kao svoju posebnost u organizaciji vjenčanja, ovaj hotel ističe i neograničene mogućnosti uređenja dvorane za najvažniji dan mladenaca.

hotel_sport_sala_tekst

Osim neponovljivog ugođaja koji se postiže rasvjetom u željenim bojama i postavljanja staklenih stijena koje omogućuju prekrasan pogled, osoblje hotela Sport organizirat će i sve ostale detalje ''najsretnijeg dana'', a nakon proslave mladenci i gosti mogu se odmoriti  u najmodernijim sobama i apartmanima. Spomenimo još i moderni wellness centar i bazene, te prigodne popuste za mladence na najrazličitije usluge.

hotel_sport_tekst

Nedvojbeno je - dugogodišnja turistička tradicija garancija su kvalitetne usluge i ponude raznovrsnih programa i aranžmana u svako doba godine. Svadbenim svečanostima, teambuilding programima ili individualnim aranžmanima Hotel Sport nastoji dotaknuti različite prirodne i kulturne ljepote Ivanić Grada, koje boravak čine zanimljivijim i atraktivnijim te omogućuju gostu aktivni boravak u Zapadnoj Moslavini. Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam