lewikoprsten_tekst

Na izložbenom prostoru zlatnog centra Lewiko koji nudi velik izbor najrazličitijeg ručno izrađenog prstenja od bijelog i žutog zlata, na ovogodišnjem Sajmu vjenčanja  ponosno su predstavili najnovije trendove koji sjedinjuju moderne simbole braka, ljubavi i njene vječnosti.


Uz bogat izbor gotovog nakita, u Zlatnom centru Lewiko ponosni su i na raskošnu paletu dijamanta s mogućnošću njihove ugradnje u modele prema želji klijenata. Sudeći prema kreativnosti osoblja, ne postoje zahtjevi i želje koji se ovdje ne mogu ostvariti.

lewikobiser_tekst

Međutim, i za one najzahtjevnije u vrhunski opremljenim prostorima na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i Karlovcu, zlatni centar Lewiko u ponudi ima i ogrlice od kultiviranih morskih i riječnih bisera najviše kvalitete. Ove su kreacije istinski odraz duge tradicije rada i kombinacije iskustva zlatarskih majstora sa dostignućima moderne tehnologije, a brojni zadovoljnih klijenti najbolja su preporuka i jamstvo kvalitete. Više o tome pogledajte u našoj video reportaži! 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam