Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Mogli biste uspješno započeti pregovore iza zatvorenih vrata i lakše ćete se snalaziti u korištenju zaobilaznih kanala i na taj način ubrzati ostvarenje nekih ciljeva. 
Ljubav - Ako ste slobodni, ulasci u novu emotivnu vezu neće vam donjeti sreću, već naprotiv, mnoštvo problema, i trajat će kratko. Ako ste u vezi mogla bi vas obuzeti monotonija, a nećete biti u stanju da nađete neke zanimljive zajedničke aktivnosti. Zdravlje - Biti ćete skloni pretjerivanju u životnim zadovoljstvima.


 

BIK
 Posao - Biti ćete vrijedni i savjesni u obavljanju radnih zadataka, a pojačati će se i vaša sposobnost za rad na sitnijim detaljima. Ipak, budite pažljivi u rješavanju administrativnih stvari. Također, neke planove i radne zadatke nećete uspjeti ostvariti u planiranom roku.
Ljubav - Moguće su nesuglasice s članovima obitelji. Moglo bi doći do emotivnog zahlađenja izmedu vaših najbližih i vas. Potrebno je da budete uviđavni prema njima. Ako ste slobodni, slagati ćete se s Jarčevima. Zdravlje - Moguća je glavobolja.


 

BLIZANCI
 Posao - Postat ćete sposobniji da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja i ojačat će vaša moć oslanjanja na sebe samog u donošenju važnih odluka.
Ljubav - Vodit ćete važne razgovore s partnerom, ali kako se nećete u svemu slagati, čuvajte se teških riječi na račun partnera, jer bi to moglo dovesti do žestokih svađa i sukoba. U rješavanju nesuglasica, pomoći će vam savjet jednog zajedničkog prijatelja. Zdravlje - Biti ćete skloni lošim navikama.

 

RAK
 Posao - Budite pažljivi u rješavanju financijskih pitanja i izbjegavajte velika ulaganja i velike transakcije. Najviše od svega, izbjegavajte da prijateljima pozajmljujete veće svote novca. Mogući su problemi u odnosu s jednim suradnikom.

Ljubav - Između voljene osobe i vas mogu izbiti nesuglasice u vezi zajedničkih financija. Biti ćete skloni da podcjenjujete neke vrijednosti vašeg partnera i da veći dio svog vremena posvećujete prijateljima, zapostavljajući partnera. Zdravlje - Osetljivo vam je grlo.LAV
 Posao - Pružit će vam se mogućnosti da učvrstite vaše poslovne veza i suradnički odnos. Sve što je vezano za timski rad i umne djelatnosti odgovarati će vam. Ljubav - Biti će naglašen vaš težak karakter i partneru ćete postavljati pretjerane zahtjeve. To će dovesti do ozbiljnih sukoba i do osjetnog emotivnog zahlađenja, posebno ako ste u braku. Vašem partneru i vama biti će potrebno više medusobne tolerancije. 
Zdravlje - Biti ćete podložni slabokrvnosti.DJEVICA
 Posao -Imat ćete dobar osjećaj za konstruktivne poslovne i financijske akcije. Moći ćete se se prilagoditi načinu razmišljanja drugih ljudi.
Ljubav - Izbjegavajte tajne veze i romanse. Ako između vas i vašeg partnera već duže vrijeme postoje nesuglasice, riješavajte ih što prije, inače bi lako moglo doći do žestoke svađe i raskida. 
Zdravlje - Budite više u pokretu. Bavite se sportom.

 


VAGA
 Posao - Izbjegavajte zaduživanja, jer se svakako možete naći u problemima ako imate nerješena dugovanja. Problem će vam predstavljati i povećani troškovi u ostvarivanju nekih planova i ciljeva. Budite štedljivi.
Ljubav - Vaš partner i vi nećete nikako moći se uskladiti po pitanju očekivanja koja ćete imati jedno od drugoga. To može dovesti do ozbiljnog emotivnog zahlađenja u vašoj vezi i bliskim odnosima. Ako ste slobodni moguca je nova romansa s Ovnom ili Vodenjakom. Zdravlje - Biti ćete podložni ukočenosti u predjelu leđa.


 

ŠKORPION
 Posao - Kroz konstruktivne transakcije riješit ćete financijske teškoće, stabilizirat ćete financijsko stanje i izvući više koristi od udruživanja sredstava. Vaši prijedlozi, planovi i ideje biti će prihvaćeni od strane vaših poslodavaca. Ljubav - Između voljene osobe i vas mogu iskrsnuti ozbiljna neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Ako ne uspijete  naći zajednicki prihvatljivo rješenje, vaša veza bi mogla biti ozbiljno ugrožena. Zdravlje - Biti ćete opušteni i relaksirani.


 

STRIJELAC
 Posao - Preporučuje vam se da izbjegavate putovanja na duže relacije, kao i sklapanje novih poslovnih ugovora sa inozemnim poduzećima. Ako se bavite uvozom-izvozom, budite pažljivi u vezi propisa. Uspijeh ostvarujete u kupoprodaji nekretnina. Ljubav - Biti ćete skloni da se suprotstavljate partneru za stavove i mišljenja. Reagirat ćete uvrjedljivo na neke partnerove riječi, ali ćete biti skloni i da uzvratite istom mjerom. Zdravlje - Biti ćete podložni stresu. 

JARAC
 Posao - Ostvarit ćete dobitke kroz dugoročne poslovne projekte, u čemu će vam najviše pomoći vaš odgovoran i savjestan pristup radnim zadacima. Uspjet ćete učvrstiti vaše poslovne odnose. Od ruke će vam ići zanatske djelatnosti, rad sa djecom, kao i rješavanje financijskih pitanja.
Ljubav - Biti ćete skloni da zapostavljate svoga partnera i da mu ne pružate razumjevanje i pažnju. Djelovat ćete neljubazno, distancirano, čak i dosta sebicno. To bi moglo unjeti veliki nesklad u vašu vezu. Zdravlje - Dobro bi vam došlo da se bavite sportom, radi bolje kondicije.

 

VODENJAK
 Posao - Uspješno ćete započeti s realizacijom jednog važnog poslovnog plana i sklopit ćete novi poslovni ugovor koji se moze pokazati veoma unosnim. Kroz odgovorniji i savjesniji pristup poslovnim obavezama ostvarit ćete bolju produktivnost u radu. Ljubav - Moglo bi doći do kulminacije vašeg nezadovoljstva problemima na koje nailazite u odnosu sa partnerom. Zbog toga je važno da budete uviđavni i da izbjegavate nepromišljene odluke i poteze, jer bi u protivnom moglo doći i do raskida veze. Ako ste slobodni, u drugoj polovici tjedna pružit će vam se prilika da započnete skladnu vezu na duže staze sa osobom koja vam potpuno odgovara kao partner.  Zdravlje - Hranite se zdravije i redovnije.RIBE
 Posao - Mogu vas zadesiti gubici, a sasvim sigurno ćete biti na velikim iskušenjima. Zato je neophodno da postupate obazrivo i da se trudite u potpunosti vladati situacijama u kojima se budete nalazili, ne prepuštajući toku stvari da se odvija sam od sebe. Ljubav - Nećete uspijevati se dogovoriti s partnerom u vezi planova za budućnost, što može izazvati verbalne konflikte i dovesti do emotivnog zahlađenja između vas dvoje. Zdravlje - Moguće su probavne smetnje.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam