Tjedni horoskop


OVAN

 Posao - Zaposlenima uskoro dolazi kraj mrtvog razdoblja u kojem se bore, ne samo s vlastitom nezainteresiranošću, već i s čudnim vanjskim okolnostima. Ljubav - Zasad preporučujemo strpljenje i posvećivanje drugima, što vam može otvoriti oči za nijanse u ljudskim odnosima, koje inače ne primjećujete. Niste zadovoljni sadašnjim stanjem, spremate se za nešto važno. Zdravlje - Povećajte fizičku aktivnost.


 

BIK
 Posao - Sve ide u željenom smjeru, kao da se ranija ulaganja i trud isplaćuju. Posvetite pažnju vlastitom nastupu i poradite na osobnom dojmu, sada je to najvažnije. Ljubav - Stare ljubavi i novi planovi isprepliću se u vašoj glavi. Mi vam savjetujemo da se radije posvetite ovom drugom, jer se sadašnje prilike neće ponavljati. Odaberite osobu kojoj možete vjerovati. Zdravlje - Pripazite na alkohol i kalorije.


 

BLIZANCI
 Posao - Želite pod svaku cijenu pokazati što znate i koliko značite, ambicija vam je uspjeti. Odnosi s nadređenima vrlo su osjetljivi, zato smanjite emotivnu reakciju. Ljubav - Najgore će biti rođenima u lipnju koji će se suočiti s raznim napetostima, stresovima, ljubomorom i obiteljskim problemima. Nemojte preuveličavati trenutne teškoće, unosite previše emocija. Zdravlje - Umor, viroze i prehlade mogle bi eskalirati do nečeg ozbiljnijeg.


 

RAK
 Posao - Zaposleni neka smire loptu u odnosu sa šefom ili dominantnim kolegom, u suprotnom su moguće svađe većih razmjera, čak prekidi ili otkazi. Ljubav - Uspijete li sačuvati svoju privatnost od stresova poslovnog života i zdravstvenih problema, suočit ćete se s naraslom ljubomorom i netolerancijom. Slobodnim Rakovima ne preporučujemo upuštanje u nove avanture. Zdravlje - Vrlo osjetljivo.


 

LAV
 Posao - Ne priznajete prepreke koje vam stoje na putu, imate dovoljno energije i samopouzdanja da radite po svom. Kraj tjedna potaknut će zaključivanje financijskih transakcija. Ljubav - Vatrena ljubavna priča čeka slobodne Lavove, zato se upustite u romansu koja leži pred vama. Netko vrlo uzbudljiv ušuljat će se u vaše snove, bilo bi šteta propustiti ovakvu priliku. Zdravlje - Sve bolje i bolje. Bavljenje sportom je imperativ.


 

DJEVICA
 Posao - Izlaz iz financijskih problema pokušavate pronaći na neuobičajene načine, no pripazite da ostanete u okviru zakona i moralnih normi. Ljubav - Imate li partnera ukažite mu na stanje u kojem se nalazite i u njemu pronađite sigurnost koja vam je toliko potrebna. Slobodne Djevice mogle bi se upustiti u avanturu. Zdravlje - Moguće su upale, prehlade i infekcije.


 

VAGA
 Posao - Realno procijenite svoje mogućnosti, izbjegnite kašnjenja i zaboravljanje, jer će vaše greške za sobom povući lavinu optužbi. Šarmom nadoknadite nespremnost ili nedostatak znanja. Improvizirajte! Ljubav - Odnosi s ljudima potencijalno su problematični, a na vama je da izbjegnete konflikte. Slobodni bi se mogli zaljubiti preko ušiju u vrlo "opasnu" osobu. Zdravlje - Loše.


 

ŠKORPION
 Posao - Uložite sebe u projekt koji zahtijeva svakodnevnu strpljivu prisutnost. Vi ste zasad puni energije, namećete svoj tempo drugima, mogli biste biti naporni zbog svojih inzistiranja na sitnicama. Ljubav - Posao i razne obaveze zauzimaju sve više mjesta u vašem dnevnom rasporedu, pa partneru nećete posvećivati vremena koliko je zaslužio, a postojeće probleme ćete odgađati ili zaobilaziti. Zdravlje - Pripazite na grlo i pluća.


 

STRIJELAC
 Posao - Odlično ćete se snalaziti s većim grupama ljudi, u vama se budi vođa, ali i zabavljač, a kreativni impulsi mogli bi vas potaknuti da se prihvatite omiljenog instrumenta, plesa ili hobija. Ljubav - Postojeće veze procvjetale su novim bojama, a intimni odnosi izvor su trajnog zadovoljstva. Slobodne Strijelce požurujemo da prodube vezu sa simpatijom i uplove u novu. Zdravlje - Sve bolje. Pokažite svoj sportski duh.


 

JARAC
 Posao - Niste zadovoljni, teško se mirite s onim što vam je nametnuto. Mnogi od vas izravno će se pobuniti i sukobiti s autoritetom. Dobro materijalno stanje pomoći će vam da razborito sagledate cijelu situaciju. Ljubav - Uz stalnog partnera lakše ćete se nositi s obiteljskim krizama i stambenim problemima. Trajne veze bit će daleko od idealnog, budući da će česti sukobi stvarati lošu atmosferu u kući. Zdravlje - Moguća psihička razdražljivost.


 

VODENJAK
 Posao - Vaši poslovni partneri i suradnici podsjetit će se koliko znate biti nestrpljivi, brzi i bez dlake na jeziku. Bit ćete izvrsni u poslovnim pregovorima, te u svim situacijama u kojima se traže vještina i uvjerljivost. Ljubav - Vrijeme je da učinite konkretne korake prema nečijem srcu - sada vam neće nedostajati ni hrabrosti, ni ljupkosti. Zdravlje - Dobro. Pripazite kako vozite.


 

RIBE
 Posao - Povećani i nepredvidivi troškovi poljuljat će vaš mali svijet, a situaciju će još pogoršati pritisak roditelja ili partnera. Pronađite oblik odgode plaćanja i dodatne izvore zarade. Ljubav - Izrecite što osjećate. Druga strana vrlo je napeta, pa biste vi trebali biti faktor stabilnosti i umjerenosti. Slobodni ne krećite u velike osvajačke akcije - nije pravo vrijeme. Zdravlje - Moguća nesanica i opći umor.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam