Neodlučna u svojoj velikoj umjetničkoj dvojbi, Kristina Fazinić nikako da odabere što joj je draže - fotografiranje ili dizajniranje torbi! Na sreću svih poklonika ljepote, ne odriče se niti jedne svoje kreativne strasti i uporno spaja te dvije dimenzije!

Bags by Kristina 1.250 kn

Fotografkinja i dizajnerica Kristina Fazinić živi i radi u Zagrebu, a svako ljeto u svojoj rodnoj Korčuli otvara vrata prodajne galerije Bags by Kristina iz koje u svijet odlaze jedinstvene, ručno izrađene torbe s motivima tisućljetne baštine grada i otoka.

Bags by Kristina novcanik 520 kn torba 1

Svoju novu kolekciju Kristina predstavlja razglednicama koje šalje iz Korčule na kojima, u prizorima kamena, mora i rascvjetalih đardina, naglašava izvor inspiracije za svoje prekrasne torbe. Za izradu ovih unikatnih torbi Kristina koristi vrhunsku kožu, a ove sezone je u dizajniranju posegla za svim nijansama plave i ružičaste, te sunčanom žutom i strastvenom crvenom bojom.

Bags by Kristina možete pronaći u Zagrebu u Petit Design Storeu u Tkalčićevoj 73 i u samom srcu grada Korčule u slikovitoj ulici Jakova Baničevića.

Bags by Kristina 1.649 kn

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam