Muzej suvremene umjetnosti zasjao je posebnim modnim sjajem! Ovaj urbani prostor odisao je apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić. Prostor Galerije MSU pretvorila je u dugu bijelu modnu pistu, a sam hol muzeja u suvremeni ambijent upotpunjen refleksijom svjetlosti glomaznih svijetlećih kugli.
Kolekciju za nadolazeću jesen i zimu prikazala je u 55 pomno odabranih modela pročišćenog izraza i jasne idejne osnovice. Izrazito kompleksna kolekcija sjajno ujedinjuje potrebe suvremenog tržišta mode i glavnih aktera nove generacije potrošača. Naime, vizija žene kroz oči dizajnerice Đurđice Vorkapić predstavlja modernu ženu kao snažnu i delikatnu silu koja zna što želi.

HIPPY GARDEN 5

Paletom monokromatskih boja upotpunjenom metaliziranim nitima, odjevni komadi kolekcije nadilaze svaku dosadašnju kolekciju i otvaraju put novoj viziji Hippy Gardena i Đurđice Vorkapić. Kolekcija je zamišljena u tri segmenta, kao svojevrsni spoj nekoliko naličja moderne, modno osviještene žene. Od maskulinih krojeva kaputa, hlača i sakoa do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda, do naposljetku večernjih haljina, kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena.

HIPPY GARDEN 2

HIPPY GARDEN 3

Pročišćene linije i simetrične siluete upotpunjene su decentim metalnim detaljima poput metaliziranog ruba, otvorenog industrijskog kopčanja te ušivenih metaliziranih niti. Također, modeli su nerijetko praćeni prozračnim vezanjem od tila kojima je uspješno nadomještena esencija ženstvenosti te se odlično slaže s teškim metalnim detaljima. Poseban naglasak dan je na predimenzionirane odjevne predmete načinjene od talijanskog mohera i alpake poput asimetričnih vesti, šalova pa čak i haljina. Nadalje, nezaobilazne se bomber jakne s autorskim printom i elegantni kaputi izrađeni od bogatog štofa s vunenim detaljima na orukavlju te sjajni spektar sakoa i kombinezona koji se igraju na marginama maskulinosti i ženstvenosti suvremenog subjekta.

HIPPY GARDEN 4
Za frizure modela, niski zalizani rep, zaslužan je Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi novi brend make-upa "trend IT UP" koji se uklopio u cjelokupnu kolekciju s glavnim motivom naglašenih usana modela kroz široki spektar boja čineći ga nosivim u svim prigodama.

Također, važno je napomenuti te ovim putem pohvaliti ustrajnost Hippy Gardena na kontinuiranoj suradnji s Borovom, kojom istovremeno potiče kultnu tvornicu obuće te prije svega, hrvatski proizvod. Obuća zaokružuje kompletnu kolekciju vodeći se prema glavnim trendovima sezone poput baršunastih čarapa-čizmi iznad koljena, čizmi na vezanje i redizajniranim gumenim čizmama s originalnim printom.
Sve u svemu, neiznenađujuće, Hippy Garden i Đurđica Vorkapić još su jednom uspješno opravdali uspjeh brenda i dokazali kako hrvatska modna industrija ima itekakvog potencijala i da može čvrsto konkurirati onoj svjetskoj.

HIPPY GARDEN 1

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam