Sinoć je u sklopu Fashion Week Zagreb/Cro a portera modnu reviju održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković za Larie. U stilu Coco Chanel, predstavljajući se odabranoj publici - klijenticama, poznatim fashionisticama i medijima, Marina je u ekskluzivnoj, intimnoj atmosferi prikazala svoju šestu kolekciju - za iduću sezonu proljeće/ljeto. Obzirom na showroom koncept i prostor održavanja revija FWZ/CAP, Marina je u drugom djelu prikazala i dio zimske kolekcije koja se već od danas može kupiti u C3Projekt concept dućanu u Kaptol centru.

Larie 2

Za Larie kreacijama luduju brojne poznate dame, što su sinoć ponovno dokazala brojna poznata lica koja su reviju pratile iz prvog reda - poput Marinine muze i ambasadorice Tamare Garbajs, Petre Kurtele, Ivane Mišerić, Kristine Krepele, Lane Gojak, uvijek elegantne Jadranke Sloković, Sonje Kovač, Csille Barath Bastajić, Sare Lustig, Anamarija Percajić, Željka i Ružice Bebek, Zvone Vučković, jednog od najpoznatijih domaćih plastičnih kirurga dr. Aleksandra Milenovića, Lidije Lešić, Antonije Gogić, Branke Habek, te brojnih kolega dizajnera Anamarije Ricov, Mladena Grubića, Krešimira Stolnika, Milene Rogulj, Simone Manojlović.

Larie 3

Marina je, po običaju, cijelu kolekciju kreirala iz najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk koji i ovoga puta garantiraju posebnost, kvalitetu i primijećenost. Iako je uvijek ispred svog vremena, inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće.
Dizajnerica je u kolekciju unijela kolorit, dezene, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju. Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

Larie 4
Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima - haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine "x" kroja napravljene od volana "punog kruga" te nezaobilazna odijela, sada su već dobro poznat, ženstveni Larie stil. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model. Sigurni smo kako će prekrasne crne duge i kratke haljine od ručno rađenog materijala biti prava poslastica za brojne domaće fashionistice!

Larie 5

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam