Naša predstavnica na izboru za Miss Svijeta Antonija Gogić postigla je još jedan uspjeh – ušla je u dvadeset najboljih na natjecanju Top model.

 

Antonija 2

 

Nakon što se dobro prezentirala u sportu i nacionalnom plesu u narodnoj nošnji otoka Suska, Antonija je ulaskom u skupinu dvadeset Top modela zaradila važne bodove i poboljšala svoje šanse za ukupni plasman.

 

Antonija 4

 

Za nastup na natjecanju Top model naša misica je odabrala dojmljivu bijelu modnu priču hrvatskih dizajnera. U kategoriji Beach Fashion predstavila je kupaći kostim brenda Larie dizajnerice Marine Lacković, a uz tamnu Antonijinu put sjajno se isticala bjelina unikatnog kupaćeg kostima ukrašenog crvenim koraljima. Za kategoriju Coctail Dress odabrala je haljinu modne kuće Nebo dizajnerice Ane Brajković, a minimalistički ženstveni kroj odlično joj je pristajao i vidno privukao pažnju posjetitelja. U zadnjem izlazu, u kategoriji Evening Gown, naša lijepa Antonija zablistala je u haljini koju je za Wedding City dizajnirala Martina Felja. Jednostavan ali istodobno raskošan kroj, velika mašna na jednom ramenu, diskretan nakit brenda Foch i Antonijin samouvjereno manekensko držanje ostavili su snažan dojam na osjenjivački sud.

 

Antonija 3

 

„Iznimno sam zadovoljna svojim plasmanom u dvadeset Top modela! Od srca zahvaljujem Nebu, Martini Lacković i Wedding Cityju kao i Högl Shoe Fashionu čije su cipele zaokružile moj styling. Posebnu zahvalu šaljem svojoj dragoj mentorici i prijateljici Tihani Harapin Zalepugin koja je zaslužna za moju manekensku karijeru i bez koje ne bih bila tu gdje jesam – na izboru za najljepšu ženu Svijeta!“ – uzbuđeno poručuje iz Londona Antonija Gogić.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam