Splitska modna dizajnerica Monika Sablić radi punom parom. Nakon što je svoju zadnju kolekciju predstavila na zagrebačkom Fashion Weeku u svibnju te nakon toga za istu snimila kampanju sa svojom dugogodišnjom prijateljicom i kumom Annom Sedokovom, sada je snimila kampanju kao najavu za svoju novu kolekciju koju će prikazati na Smart Fashion Weeku od 28.-30. studenog.

 

DFWZ 2014 - 2015. -3

 

Nakon Anne Sedokove koja je prošle sezone zbog Monike i snimanja njene kampanje doletjela iz Kijeva, ove sezone zaštitno lice Monike Sablić je Andreja Ćupor. No da i ova kampanja bude u međunarodnom duhu pobrinuo se fotograf Jadran Lazić koji je Monikin dugogodišnji prijatelj i koji doletio posebno iz Los Angelesa kako bi snimio ove fotografije.

"Na snimanju je bilo sjajno, veliki je gušt raditi s profesionalcima kao što su Monika i Andreja, svi su bili vrlo kooperativni, cijela je ekipa bila odlična, moram pohvaliti i Petru Nižetić koja mi je u cijeloj priči bila od velike pomoći. Naravno tu su i djevojke koje su bile zadužene za hair, make up i styling te dečki koji su pomagali i koji su svi skupa postigli da ambijent na snimanju bude odličan. Monika je bila savršena u svojoj viziji, njena kolekcija je sjajna i zato je i rezultat odličan, a ja sam jako zadovoljan. Inače u Hrvatskoj slabo radim, zadnji put sam "kod kuće" radio prije 5 godina kada sam radio kampanju predsjedniku Josipoviću te Primorcu, no Monika mi je stara prijateljica i ovu sam suradnju prihvatio s velikim guštom i nije mi žao. Dapače, prezadovoljan sam. Eto, zadnji sam posao prije par mjeseci odradio s Jamie Foxom, a iza njega je na red došla Monika Sablić."

 

DFWZ 2014 - 2015. -1

 

Da je na snimanju bilo sve kako se poželjeti može potvrdila je i sama Monika: " Sretna sam što sam imala prilike surađivati s vrsnim fotografom svjetskog renomea, našim Splićaninom Jadranom Lazićem. Jadran je naš obiteljski prijatelj, ali zadnjih 20-ak godina živi u Los Angelesu i samo povremeno navrati u Hrvatsku gdje mu je ovo prvo modna kampanja koju je radio. Andrea Ćupor koja je zaštitno lice ovosezonske kolekcije mlada je i uspješna samosvjesna poslovna žena koju mogu vidjeti u svojoj odjeći, a s tim prekrasnim plavim očima i gustom sjajnom kosom Andrea se savršeno uklopila u cijelu ideju kampanje. Drago mi je što sam uspjela nagovoriti Andreu na ovo snimanje. Naime, ona se nije vratila u modni svijet i radi u totalno drugom sektoru, trenutno je voditelj odjela za tržišno komuniciranje u Hrvatskoj pošti, morala sam je nagovarati da snimi kampanju i ovo je odradila prijateljski."

 

DFWZ 2014 - 2015. -4

 

"Kolekcija je inspirirana 70-im godinama, poznatom njujorškom diskotekom „Studio 54“ te pjesmom „Hot stuff“ Donne Summer. Izrađena je od američkog satena i pliša, nezaobilazne svile i čipke. Kao light motiv kroz cijelu kolekciju provlače se sjajne aplikacije. Kolekcija je vrlo nosiva, a namijenjena je samosvjesnim ženama istančanog stila koje se žele uvijek osjećati ugodno, privlačno i zanimljivo. Haljinice, bluzice, suknjice su namijenjene raznim prilikama, za svako doba dana i noći" o novoj kolekciji izjavila je Monika Sablić.

 

DFWZ 2014 - 2015. -2

 

Styling za kampanju radila je Petra Nižetić koja je također oduševljena rezultatom snimanja: "Jako mi je drago što sam na ovoj kampanji imala prilike raditi s velikanom kao što je Jadran Lazić. Inače, ova mi se Monikina kolekcija jako sviđa jer je inspirirana sedamdesetim čiji sam fan. Monika je ovom kolekcijom totalno pogodila duh Studia 54 te odaje počast damama kao što su Donna Summers i Bianca Jagger." Petra je dodala kako jedva čeka reviju na Smart Fashion Weeku za koju će raditi i cjelokupan styling.

 

DFWZ 2014 - 2015. -5

 

Andreja Ćupor, iako već dugo nije u manekenskim vodama iza kamere se snašla odlično: "Na snimanju je bilo super, pozitivna i friendly atmosfera, jako mi je drago da sam odradila ovu kampanju za Moniku jer je ekipa bila odlična. Što se tiče kolekcije, u njenim se modelima vidim nevezano za snimanje kampanje i u privatnom životu i već sam naručila neke komade iz kolekcije." Ova uspješna mlada poslovna žena otkrila je i kako je došlo do ove suradnje - "još davnih dana, dok smo živjele zajedno u Kijevu i dok je Monika maštala o dizajnerskoj karijeri obećala sam joj ako ostvari svoje snove da ću za nju odraditi neku kampanju. Eto, jako mi je drago što je Monika uspjela i izrealizirala svoje snove te živi svoj san, a meni je ostalo da ispunim obećano."

Za kraj Monika je dodala i kako jedva čeka Smart Fashion Week Zagreb, jako se veseli nadolazećoj reviji, puna je pozitive i inspiracije te se nada da kako će joj ova revija biti najbolja do sad!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam