Upitate li buduće mladenke što im je najvažnije i oko čega su najčešće neodlučne kada govorimo o vjenčanju, sigurni smo kako će odgovor većine biti samo jedna riječ - vjenčanica. Naravno, mladoženja nikako ne smije biti u sporednoj ulozi svadbene svečanosti, stoga je ispred jačeg spola vrlo često težak zadatak - odabrati svečano odijelo u kojem će biti jedinstven i poseban, a istovremeno stilski usklađen sa svojom budućom životnom saputnicom. Zbog svega navedenog, ne čudi činjenica kako je nova kolekcija muških svečanih odijela koju je hrvatski modni brand Perrin predstavio na Sajmu vjenčanja u veljači, odabir brojnih mladoženja...

Perrin 2020 4

Perrin 2020 5Naravno, uz svečane, brand Perrin predstavlja i modele poslovnih odijela, kao i cjelokupni modni assesoar za različite prigode - poput košulja, prsluka, kravata, remenja, cipela i šalova. U salonu Perrin, koji se nalazi u samom centru hrvatske metropole - Gundulićevoj ulici - na taj se način klijentima kreira željeni styling do najsitnijih detalja!

Perrin 2020 1

Perrin 2020 2Važno je naglasiti kako iza modnog branda Perrin stoji četrdeset godina rada u modnoj industriji, kao i neizmjerno iskustvo u kreiranju muških modnih kolekcija. Uz dugogodišnju suradnju sa svjetski poznatim proizvođačima materijala kao što su Cerruti, E Zegna, Loro Piana, Reda i Guabello, modeli branda Perrin predstavljaju savršen spoj bezvremenskog dizajna i tkanina vrhunske kvalitete. Također, u potpunosti su prilagođeni klijentima, njihovim potrebama i građi tijela - primjerice, postoje identični modeli dužih ili kraćih rukava, kao i širih ili užih krojeva. Ove kolekcije bez sumnje osvajaju vrhunskim dizajnom koji prati svjetske trendove, ali i prihvatljivim cijenama, u potpunosti prilagođenim tržištu Lijepe Naše.

Perrin 2020 8

Perrin 2020 7

Uvjerili smo se - predstavljena nova kolekcija u potpunosti slijedi visoke standarde prethodnih - vrhunski su materijali pomno odabrani, a krojevi prate trendove svjetskih prijestolnica mode, što ne iznenađuje kada govorimo o brandu Perrin. U ovom slučaju, slika uistinu govori više od tisuću riječi...

Perrin 2020 9

Zaključimo - uz personaliziranu uslugu na najvišoj razini, samouvjereni, urbani, dinamični i modno osvješteni muškarci odabrat će udobnost ekskluzivnih kreacija branda Perrin, modne zvijezde koja sjaji svojim punim sjajem!

Više pogledajte u video reportaži: 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam