Prozori i vrata od iznimne su važnosti za interijer u kojem živimo i radimo, a jednako su zaslužni i za vanjski izgled stambenog i poslovnog prostora kojima pružaju estetski dojam i karakter. Na zagrebačkom sajmu Ambienta izložbeni prostor tvrtke Satler, koja se specijalizirala za proizvodnju prozora i vrata, privlačio je brojne znatiželjnike ali i struku...

Ambienta 2018 Satler 4

Obiteljska tvrtka Satler osnovana je davne 1963. godine, a 30 godina kasnije proširila je poslovanje na proizvodnju i ugradnju PVC prozora i vrata. Uz kontinuirano ulaganje te primjenu najmodernijih tehnoloških proizvodnih procesa, danas tvrtka Satler posluje na 2300 m2 i zapošljava 75 djelatnika, te slovi za jednog od vodećih slovenskih proizvođača PVC stolarije koji više od 50% svoje proizvodnje plasira na tržištima Njemačke, Austrije i Italije. Naglasimo kako, osim PVC stolarije, tvrtka Satler proizvodi i aluminijsku i drvenu stolariju, ulazna i garažna vrata, te zimske vrtove i alu fasade...

Ambienta 2018 Satler 6

Brojne su prednosti PVC stolarije - otporna je na vanjske utjecaje - poput vremenskih nepogoda zimi ili visokih temperatura tijekom ljeta, nezapaljiva je te jednostavna za održavanje i čišćenje. Također, predstavlja iznimnu zvučnu i toplinsku izolaciju. Zbog svoje strukture koja se sastoji od više komora omogućena je apsorpcija zvučnih valova, a zahvaljujući okviru i brtvama postiže se nepropusnost topline zimi, odnosno hladnoće ljeti. Pored navedenog, štedi i energiju koja je potrebna za hlađenje ili grijanje prostora. PVC stolarija zadovoljava i najstrože estetske kriterije jer je, zahvaljujući velikom izboru profila i boja, kompatibilna najrazličitijim projektima gradnje ili obnove, u potpunosti je ekološki proizvod jer se u cijelosti može reciklirati, a nakon postavljanja ne zahtjeva dodatna financijska ulaganja ili troškove održavanja.

Ambienta 2018 Satler 2

Vratimo se na zagrebački sajam Ambienta na kojem su posjetitelje posebno oduševili prozori pod nazivom Energeto View njemačkog branda ALUPLAST s kojim tvrtka Satler surađuje od svojih početaka. Iznimnog i elegantnog dizajna, s minimalističkim okvirom oko stakla, ovi prozori osiguravaju više dnevne svjetlosti i poboljšavaju solarne učinke!

Ambienta 2018 Satler 3

Proizvodi tvrtke Satler certificirani su prema najvišim standarima koji potvrđuju njihovu sigurnost i dugotrajnost, te u potpunosti zadovoljavaju sve arhitektonske zahtjeve. Zbog svega navedenog tvrtka Satler pouzdan je partner i sinonim kvalitete!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam