Mnoštvo je želja, ideja još i više...a posjetitelji sajma Indizajn bili su u prigodi pogledati ponudu, poslušati savjete i realizirati željeno. Asortiman kvalitetne stolarije i funkcionalnog namještaja modernog dizajna te profesionalno ljubazno osoblje na izložbenom prostoru Stolarskog obrta Josip Ribičić privukli su mnoštvo znatiželjnika...

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 7Stolarski obrt Josip Ribičić osnovan je 1966. godine kada mu je osnovna djelatnost bila proizvodnja drvene stolarije. Dolaskom novih tehnologija izgrađen je novi proizvodni pogon, pa danas posluju na više od 1000 m2 u kojima proizvode PVC stolariju i sve vrste namještaja. Također, ovlašteni su zastupnici za distribuciju i montažu drvo-aluminij stolarije. U ponudi Stolarskog obrta Josip Ribičić je najrazličitiji asortiman namještaja: kuhinje i oprema za kuhinje, spavaće sobe, dnevne sobe, dječje sobe, predsoblja i ormari te uredski namještaj.

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 1

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 2

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 4

Naglasimo i posebnu zanimljivost u ponudi - proizvodnju dječjih igrališta i sajamskih izložbnih prostora, dok su proizvodnja i ugradnja PVC i drvo-aluminij stolarije neizostavan i iznimno važan segment poslovanja…

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 5

Indizajn 2018 Stolarija Ribicic 6

Uz profesionalnost i predanost poslu, te stalna osposobljavanja i različite edukacije, djelatnici Stolarskog obrta Josip Ribičić su savršeno upoznati s asortimanom proizvoda i lakoćom ga prezentiraju...jer ovdje je zadovoljstvo klijenata uvijek na prvom mjestu!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam