Sasvim je sigurno kako je moderan, funkcionalan, estetski privlačan, ali i kvalitetan i pristupačan namještaj naša želja i trend koji pratimo...Na izložbenom prostoru tvrtke Interijeri Profi-mont, posjetitelji sajma Indizajn bili su u prigodi pogledati izložbene primjerke namještaja i novitete, ali i poslušati brojne savjete te realizirati svoje ideje i želje. Ova je tvrtka osnovana 2006. godine s ciljem proizvodnje namještaja vrhunske kvalitete. Danas broji 15 djelatnika čije iskustvo, znanje, kreativnost, profesionalnost i potpuna predanost poslu rezultiraju realizacijom brojnih projekata od početne ideje do zadovoljstva klijenata diljem Lijepe Naše…

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 1

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 2

U proizvodnom pogonu izgrađenom prema najvišim tehnološkim standardima kreirana su brojna dizajnerska rješenja namještaja. Bilo da se radi o kuhinjama, blagovaonicama, dnevnim boravcima; spavaćim, dječjim ili radnim sobama; kupaonicama i hodnicima ili hotelskim sobama i poslovnim prostorima - namještaj tvrtke Interijeri Profi-mont zadovoljit će najviše kriterije željene estetike, stila i funkcionalnosti!

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 4

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 5

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 6

Uvjerili smo se - na sajmu Indizajn posebnost ponude i noviteti na izložbenom prostoru tvrtke Interijeri Profi-mont privukli su mnoštvo znatižljnika. Naime, predstavljena je u potpunosti nova tehnologija koju u Hrvatskoj prva i jedina primjenjuje upravo ova tvrtka.

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 8

Radi se o metalu u tekućem stanju koji se prskanjem nanosi na različite površine kao što su drvo, staklo, mediapan ili iveral. Naglasimo kako rezultat ove tehnike nije samo atraktivan efekt metala, već su to stvarne metalne čestice koje se rukom nanose na površinu i na taj se način kreira unikatan i orginalan proizvod...Nema dvojbe - ovi su proizvodi specifične tehnike izrade izazvali pozornost i pozitivne reakcije na tržištu...

Indizajn 2018 Interijeri Profi mont 7

Zbog svega navedenog, ne čudi činjenica da je tvrtka Interijeri Profi-mont danas postala brand, što dokazuju i suradnje s brojnim arhitektima i dizajnerima interijera. Uz nove tehnologije, zadržavanje visoke razine kvalitete te predan rad i kreativnost - ne sumnjamo u njihovu stabilnu poslovnu budućnost!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam