Arhitektura i dizajn kuće jedan su od načina predstavljanja osobnog životnog stila. Nema sumnje kako prozori i vrata imaju važnu ulogu u interijeru u kojem živimo, a jednako značajno utječu i na dizajn kuće kojoj upotpunjuju izgled i karakter.

Indizajn 2018 Lokve 1

Na sajmu Indizajn izložbeni prostor tvrtke Lokve, koja se specijalizirala za proizvodnju prozora, balkonskih vrata te panoramskih stijena od drva i aluminija, bez iznimke je privlačio brojne posjetitelje...

Indizajn 2018 Lokve 9

Stogodišnja tradicija i iskustvo u preradi drva, ali i kontinuirano ulaganje te primjena modernih tehnoloških proizvodnih procesa od primarne prerade trupaca sve do finalnog proizvoda, temelji su činjenice kako danas tvrtka Lokve zapošljava 120 djelatnika koji godišnje proizvedu više od 10000 unikatnih jedinica proizvoda.

Indizajn 2018 Lokve 10

Indizajn 2018 Lokve 3

Ove prozore karakterizira moderan dizajn, te neograničenost obzirom na dimenzije, oblike i tipologiju, a najvažnije je da su napravljeni od drva - bezvremenskog i obnovljivog materijala.

Drvo aluminijski prozori savršen su spoj koji interijer čini ugodnim i toplim, a eksterijer modernim, izdržljivim i dugovječnim te predstavljaju najbolji izbor za nove generacije niskoenergetskih i pasivnih kuća. Spomenimo i poseban segment ponude tvrtke Lokve - energetske prozore koji unapređuju energetsku učinkovitost, štede energiju, te utječu na održivi razvoj i očuvanje okoliša.

Indizajn 2018 Lokve 4

Indizajn 2018 Lokve 7

Na zagrebačkom sajmu Indizjan tvrtka Lokve predstavila je i dva nova proizvoda - prvi je drvo aluminijski prozor pod nazivom MegaAlulok Flat, elegantnog i suvremenog dizajna koji je postignut poravnatom aluminijskom maskom izvana te modernim izgledom iznutra. Kombinacija troslojnog stakla i debljine profila od 125 mm zaslužna je za visoku zvučnu i toplinsku izolaciju ovog prozora.

Indizajn 2018 Lokve 5

Drugi je novitet podizno klizna stijena HS ZERO koja bez vidljivog okvira predstavlja modernu izvedbu kliznih stijena, a velika staklena površina stvara doživljaj potpune povezanosti prostora s okolinom.

Indizajn 2018 Lokve 6

Zaključimo - proizvodi tvrtke Lokve certificirani su prema najvišim svjetskim standardima koji potvrđuju njihovu kvalitetu, sigurnost i dugotrajnost te u potpunosti zadovoljavaju sve arhitektonske zahtjeve. Stoga i ne čude brojne nagrade te dugoročno i iznimno uspješno poslovanje na europskom, ali i tržištima poput Rusije, Južne Koreje, Japana i Libanona...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam