Atraktivno uređen izložbeni prostor tvrtke Windor i predstavljeni proizvodi na 6. izdanju sajma InDizajn privukli su brojne znatiželjnike, ali i struku te potencijalne poslovne partnere. Ova je obiteljska tvrtka iz slavonskog sela Buka podno Dilj gore proizvodnju drvenih hrastovih prozora započela 1993. godine. Na području poznatom po šumama iznimno kvalitetnog hrasta, gospodin Stjepan Franjić, idejni začetnik tvrtke Windor, svojim je inovativnim pristupom i predanim radom zaslužan za razvoj proizvodnje koja se, prateći potrebe tržišta, ubrzo proširila na izradu drveno-aluminijskih i aluminijsko-drvenih profila.

Windor 1

Ovdje naglašavaju kako svaki proizvod ima specifičnu ulogu i zadatak - bilo da se radi o uštedi energije, načinu izvedbe ili prilagodbi objektu i klimatskim uvjetima. Dugogodišnje iskustvo, stručnost i znanje djelatnika, tehnološki najnapredniji proizvodni procesi, upotreba hrasta koji je prepoznatljiv po svojoj čvrstoći, izdržljivosti, kvaliteti i otpornosti, te neograničene mogućnosti obrade drva u kombinaciji s modernim okovom i upotrebom aluminija i termoizolacijskih stakala - sve navedeno bez sumnje su razlozi zbog kojih je danas Windor jedina tvrtka u Hrvatskoj koja razvija, dizajnira i stvara drveno-aluminijske, aluminijsko-drvene, te drvene i aluminijske profile i u samom je vrhu na tržištu kada govorimo o kvaliteti izvedbe, funkcionalnosti, dizajnu i energetskoj učinkovitosti.

Windor 4

Naglasimo i kako je, uz hrvatsko tržište na kojem je već 30 godina, tvrtka Windor prisutna i u Njemačkoj, Švicarskoj, Italiji, Francuskoj, Austriji, Rumunjskoj, Izraelu, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Makedoniji, te kako su svi proizvodi certificirani prema najvišim standardima, s jamstvom od 5 godina.

Windor 2

Zaključak? Sigurni smo kako ova lijepa priča iz srca Slavonije ima svoju svijetlu budućnost, u što su se nedvojbeno uvjerili i brojni posjetitelji zagrebačkog sajma InDizajn...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam