Na sajmu InDizajn jedan od izlagača bila je i tvrtka Tavela, specijalizirana za obradu keramičkih i gres pločica. Uvjerili smo se - svojom ponudom i predstavljenim novitetima, poput umivaonika pod nazivom Tavelino, bez iznimke je zainteresirala brojne posjetitelje koji su pokazali zanimanje za usluge i proizvode koji oplemenjuju životne prostore.

Tavela 1

Osnovana 2008. godine, tvrtka Tavela prva je ali i jedina tvrtka u Hrvatskoj čija je djelatnost isključivo povezana s obradom keramike i keramičkih ploča velikih formata. Proizvodni asortiman namijenjen je kućanstvima i poslovnim prostorima - ovdje se izrađuju posebni elementi različitih namjena, poput elemenata za rubove terasa i bazena, kao i elemenata za gazišta stepenica te cokla, okapnih elemenata i kapa zidova.

Tavela 3

Spomenimo i kako je, sukladno trendovima i potrebama tržišta, 2017. godine poslovni segment upotpunjen proizvodnjom keramičkih dijelova namještaja kao što su kuhinjske radne ploče, stolovi, kupaonski namještaj i umivaonici te recepcije.

Tavela 4

Profesionalci tvrtke Tavela naglašavaju kako je njihov fokus u potpunosti usmjeren prema keramici. Uostalom, više od 50 hotela, 300 kuhinja, 1000 umivaonika, te 50000 metara gazišta za stepenice - brojke su koje govore same za sebe i potvrđuju bogato radno iskustvo. Uz savjete i konzultacije, izmjere, rezanje na waterjetu, te obradu i dostavu s manipulacijom i montažom, ovdje su vrhunska rješenja neupitna!

Tavela 5

Za kraj ove priče, možemo samo zaključiti kako tvrtka Tavela već dugi niz godina uspješno posluje i realizira temeljne poslovne ideje - biti profesionalan, konkurentan i pouzdan...

Više pogledajte u video reportaži:

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam