Nedvojbeno je kako se užurbani ritam svakodnevice i moderan način života odražavaju i na naše odluke o stilu uređenja prostora u kojem živimo. Estetika, funkcionalnost, kvaliteta i pristupačnost - pojmovi su kojima težimo i želje koje pratimo. Ne čudi stoga što je na sajmu InDizajn velik broj posjetitelja zainteresirao izložbeni prostor tvrtke Mi Life Design, jer sve navedeno smjernice su njihovog poslovanja...

Mi Life Design 1

Ova je tvrtka osnovana s temeljnom idejom - biti posvećen dizajnu interijera i eksterijera najrazličitijih stambenih prostora. Kreativni dvojac iznimne pozitivne energije - Ivana Bogović i Mate Tokić - koordinira timom stručnjaka na području dizajna, arhitekture i graditeljstva i na taj način klijentima omogućava potpunost usluge tijekom implementacije projekata.

Mi Life Design 3

Upoznavajući prostor i ljude koji u njemu žive ili će živjeti u budućnosti, ovi zaljubljenici u svoje zanimanje sjedinjuju funkcionalnost, privlačan izgled i želje kupaca osmišljavajući kreativna a istovremeno optimalna dizajnerska rješenja. Uz višegodišnje iskustvo te studiozan, maštovit i inovativan pristup, svakim sljedećim projektom pričaju novu, zanimljivu, jedinstvenu priču!

Mi Life Design 5

Saslušati želje klijenata i pretvoriti ih u realnost prilagođavajući se zakonitostima struke i prostora izazov je kojem Mi Life Design tim pristupa na najvišoj profesionalnoj razini. Inspiracija i kreativnost ovih umjetnika dizajna ne poznaju granice i stvaraju nove trendove za nezaboravna iskustva u životnim prostorima. Razigranost materijala i boja određuje ugođaj i čini prostor jedinstvenim - prirodno ili luksuzno, rustikalno ili elegantno, naglašeno ili minimalistički, klasično ili moderno...Pitate li ove kreativce - sve je moguće!

Mi Life Design 2

Za kraj ove priče, možemo zaključiti kako smo uvjereni da su brojni posjetitelji izložbenog prostora tvrtke Mi Life Design na sajmu u zagrebačkoj Areni bili zadovoljni što im se pružila prigoda da iz prve ruke upoznaju rad ovih zaljubljenika u interijere i eksterijere te da su ih njihove ideje i rješenja bez iznimke oduševili!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam