U šetnji zagrebačkim sajmom Indizajn zastali smo na izložbenom prostoru tvrtke Lokve, specijalizirane za proizvodnju prozora, balkonskih vrata te panoramskih stijena od drva i aluminija. Uvjerili smo se - posjetitelji su ovdje bili iznimno zainteresirani za predstavljeni novitet - drvo-aluminijske prozore i stijene pod nazivom SLIM 50, inovativno rješenje kreirano u suradnji s vrhunskim arhitektima. Uži profil i krila od samo 50 mm, skriveni štok koji gotovo da nestaje, veće staklene površine - segmenti su koji čine cjelinu za jedinstven doživljaj svjetlosti u interijeru te moderan izgled eksterijera koji oduševljava!

Lokve 1

Lokve 2

Ova je tvrtka osnovana daleke 1952. godine. Primarna joj je djelatnost bila prerada drva u tada najsuvremenijoj pilani. Izgradnjom novih tvorničkih pogona i prve proizvodne linije, 1973. godine započinje proizvodnju drvenih prozora. 2001. hrvatskom su tržištu predstavljeni prvi drvo-aluminijski prozori, a 2012. godine prvi prozori za niskoenergetsku i pasivnu gradnju.

Tijekom godina tvrtka Lokve postaje obiteljsko vlasništvo te kroz tri generacije kontinuirano poslovno raste. Danas je, s više od 120 djelatnika koji godišnje proizvedu čak 14000 unikatnih jedinica proizvoda, vodeći proizvođač drvenih i drvo-aluminijskih prozora u Hrvatskoj. Uz brojne nagrade, spomenimo i dugogodišnje prisustvo na tržištima diljem Europe, kao i uspješno poslovanje u Južnoj Koreji, Japanu, Libanonu i Rusiji.

 Lokve 5

Zaključimo - tradicija i iskustvo u preradi drva te primjena najmodernijih tehnoloških proizvodnih procesa, od primarne prerade trupaca do finalnog proizvoda, rezultiraju proizvodima certificiranim prema najvišim svjetskim standardima koji interijer čine ugodnim i toplim, a eksterijer modernim, izdržljivim i dugovječnim...

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam