"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" pomalo poprimaju sasvim drugi oblik.
Caffe bar i delicije "Naša priča" by Flâneur polako, ali sigurno postaje ponajbolja destinacija u gradu kada je tost u pitanju.
Oduševljenje je riječ koju možemo upotrijebiti za još jednu održanu radionicu u ciklusu Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom, u suradnji s Cheers with you Nedeljke Krupljan.
"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" u svojem su 27. izdanju predstavili talijansku vinariju Castello di Gussago la Santissima.
Dvadeset je godina prošlo od prvog gastronomskog festivala u Velikoj Gorici - danas iznimno popularnog i cijenjenog događanja pod nazivom Gastro Turopolja.
Raštika se u Hrvatskoj uzgaja u Dalmaciji, posebice u Dalmatinskoj zagori i na otocima.
Nakon epidemiološki uvjetovane pauze, u prostoru D lounge & Cigar bara zagrebačkog hotela Le Premier održani su 26. "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom".
U prostoru D lounge & Cigar bara zagrebačkog hotela Le Premier održani su 25. "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom".