Pri odabiru slatkog menija svadbene svečanosti važno je pridržavati se tradicije kada su u pitanju kolači, a istovremeno iznenaditi uzvanike neobičnom trendy slasticom ili tortom.
Na Sajmu vjenčanja premijerno se predstavio Bistro & catering Babriga, često odredište ljubitelja prirode i gastronomije, koje svojom ponudom privlači i mladence.
U prepunom wine baru zagrebačke kavane Procaffe, upravo na svjetski Dan (pijenja) vina, 18. veljače, održani su jubilarni, dvadeseti "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom".
U suvremenom i multifunkcionalanom prostoru History cluba u Tkalčićevoj ulici, Stiplošekov gost je ovaj put bio Valter Valenta.
Ovogodišnju sezonu "Vinskih razgovora s Tomislavom Stiplošekom" svojim je gostovanjem otvorio hercegovački vinar Radovan Vukoje.
16. "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom", posljednji u 2019. godini, bili su ujedno najava novog koncepta s kojim organizatori planiraju nastaviti u siječnju 2020.
Proteklog je tjedna u Esplanade Zagreb Hotelu održana 8. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture.
Proteklog su se četvrtka tako, uz fine zalogaje i ugodne razgovore, kušala vina istarske vinarije Pilato.