Najljepši zagrebački park Zrinjevac, od 8. do 17. rujna postat će dom Food Film Festivalu, festivalu za sva osjetila. Tijekom deset dana, domaćim Central Parkom zaživjet će mirisi i okusi najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, vinoteka i slastičarnica. U svom prvom izdanju ovaj je festival osvojio srca, ali i trbuhe Zagrepčana i brojnih turista, a ove nam sezone priprema još i više.

Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola donosi nam u Zagreb najbolju kombinaciju - hranu i film. Zamišljen je kao spoj te dvije umjetnosti, filmske s onom pripravljanja hrane te posjetiteljima jamči nezaboravno iskustvo uz veliki gradski piknik na travi.

2 FFFZ 16

Lari&Penati, Hole in one pub, Pod zidom, WOK by Matija, Binimoto, Wurst bar Harmica, Plac, Bistro 75, Crno govedo by Baltazar, A most unusual garden, Torte i to, Cukeraj, Amelie, Wine bar Bornstain, Vinolicious, Rakijarnica, Biokuća, Bakina tajna, Toxic, Pitija, Hrvatske divote, San Servolo, Fantasy Food, Šumski kuhar i Kuća pršuta samo su neki od atraktivnih izlagača koji će svakodnevno tijekom deset dana toga festivala predstavljati svoj gastro koncept i uveseljavati brojne turiste i domaće posjetitelje svojim delicijama.

4 FFFZ 16

Uz odličnu gastro i filmsku ponudu čeka nas i bogati program - kulinarske radionice s ponajboljim domaćim chefovima iz cijele Lijepe naše, dječji program uz igraonice i dječje filmove te zabavni program tijekom dana i večeri.

Poslijepodnevni sati rezervirani su za otvorene kulinarske i vinske radionice ponajboljih hrvatskih chefova i gastronoma. Bit će tu svega, od radionice ukrašavanja torti, mediteranske kuhinje, stare zagrebačke kuhinje do radionica o začinima, pripreme wokova i slow fooda.

Večeri su rezervirane za besplatne projekcije najboljih foodie filmova kao što su Paklena kuhinja, Pogrešna dostava, Jiro dreams of sushi, Stranputica, Today’s special, A good year, The Trip i Mostly Martha uz koje će posjetitelji moći uživati u prigodnim Combo Coca-Cola Food Film Festival menijima. Uz kreativnu filmsku ponudu gastro kućica svi posjetitelji moći će doživjeti višeosjetilno filmsko iskustvo uživajući u pravom pikniku na dekicama.

3 FFFZ 16

Svaka će od ugostiteljskih kućica nuditi i po jedan FFFZ Coca-Cola meni po atraktivnim cijenama uz koji će posjetitelji dobiti i ledeno hladno 0.5l Coca-Coca iznenađenje po akcijskoj cijeni.

"Imperativ je doživjeti Zagreb u svoj svojoj punoći, sljubiti filmsku umjetnost s gastro-rapsodijom, uživati u čarobnom rujanskom ozračju staroga europskog grada Zagreba. Upravo zato, kako bi cijeli grad Zagreb svih deset dana festival živio u ozračju vrhunske filmske gastronomije te omogućio svojim gostima i posjetiteljima da jedu kao iz filma - fino i povoljno, Food Film Festival uz 30 gastro-kućica smještenih na Zrinjevcu, od ove godine, proširio se i na 20 najboljih, najkreativnijih i najfinijih zagrebačkih restorana i bistroa koji će biti ekskluzivni meeting pointovi Food Film Festivala Zagreb te će u svojim lokalima nudit FFFZ menije po posebnim povoljnim cijenama uz gratis Coca-Colu" - rekla nam je direktorica FFFZ-a Suzy Josipović Redžepagić i dodala: "Ima li išta bolje od dobre atmosfere, pozitivne vibre i ugodnog druženja sa svojim prijateljima u srcu Zagreba? Ima li išta zanimljivije od savršeno provedene večeri na filmskom pikniku na travi uz hranu najpoznatijih zagrebačkih bistroa i slastičarnica, odličnih foodie filmova i sve to u najljepšem zagrebačkom parku tijekom toplih post-ljetnih dana?".

5 FFFZ 16

"Prepoznali smo Food Film Festival kao prvo događanje u Zagrebu na kojemu je moguće doživjeti čarobnu kombinaciju ukusne hrane, filmskih projekcija i kulinarskih radionica i to na omiljenoj zelenoj oazi u centru grada, parku Zrinjevac. Coca-Cola dijeli istu strast prema dobrome okusu i zabavnim trenucima i upravo nam je zato izuzetno drago da smo glavni sponzor Food Film Festivala Zagreb već drugu godinu te da kroz zanimljive kulinarske radionice organizirane u suradnji s poznatom hrvatskom gastro blogericom Sandrom Gašparić možemo doprinijeti bogatome festivalskom program", izjavila je Claudia Toscano, voditeljica robne marke, Coca-Cola Adria.

Dakle - ne zaboravite posjetiti Food Film Festival Zagreb!

6 FFFZ 16

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam