Sredinu listopada i jesen u Velikoj Gorici već tradicionalno obilježava događanje pod nazivom Gastro Turopolja. Iznimka nije ni ova godina, a mnogobrojni su posjetitelji, nakon tjedna uživanja u ponudi velikogoričkih restorana, uz raznovrstan program u centru suncem okupane Velike Gorice bili u prigodi upoznati recepte, okuse i mirise te kušati gastronomske delicije turopoljskog kraja, kao i upoznati različitost i bogatstvo ponude brojnih sudionika. Vrijednim organizatorima - Udruženju obrtnika Velike Gorice i Turističkoj zajednici Velika Gorica - više od dvadeset godina misao vodilja je ista - na najbolji mogući način promovirati izlagače i njihovu djelatnost.

Gastro Turopolja 2023. 7

Ova tradicionalna manifestacija svake godine bilježi rast i dokazuje svoju vrijednost - za razvoj i napredak zajednice i društva. U Udruženju obrtnika Velike Gorice ističu kako je temelj svega suradnja s obrtnicima i Turističkom zajednicom, ali i naglašavaju važnost podrške pokrovitelja - grada Velike Gorice i Zagrebačke županije.

Gastro Turopolja 2023. 1

Bogat kulturno-umjetnički program, gastro natjecanja, predstavljanje različitih udruga te obrtničkih proizvoda, eko hrane i suvenira, "Gospodarski sajam", "Dani meda", "Dječji Gastro"... - mogli bismo još dugo nabrajati jer zanimljivosti je doista bilo bezbroj. Itaknimo i tradicionalno natjecanje u pripremi turopoljske kotlovine na kojem je i ove godine sudjelovalo mnoštvo ekipa, a najuspješniji su bili članovi Udruge umirovljenika iz Kobilića!

Gastro Turopolja 2023. 3

Posjetitelji su bili u prigodi kušati najrazličitije gastro delicije...ovdje je uistinu bilo za svakoga ponešto, a izbor je uistinu bio za "prste polizati”!

Gastro Turopolja 2023. 2

Gastro Turopolja bez sumnje je najprepoznatljivija gastronomska manifestacija Velike Gorice ali i Zagrebačke županije, stoga ne čude visoke ambicije i brojni planovi za budućnost. Vidimo se na slijedećem Gastru Turopolja u Velikoj Gorici!

Više pogledajte u video reportaži:

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam