Saznajte koji su znakovi Zodijaka rođeni pod sretnom zvijezdom!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars voli ratovanje, ali to ne znači da ćete potrošiti svoj život na borbu. Predodređeni ste da pobijedite u svakoj bitci koju odaberete, piše The minds journal. Vi ste pametni, motivirani i artikulirani - i zato je vaša sreća više odraz vaše jake ličnosti nego sreće koju nosi vaš znak.

Bik

Život kao da uvijek ima iznenađenje za vas. Iako se sigurno ponekad možete osjećati nesretnima, sama činjenica da ste još uvijek ovdje, da preživljavate i savladavate sve teškoće u životu koje vam on servira, siguran je dokaz da vama ne treba sreća, već samo puno snalažljivosti kako bi savladali životne izazove.

Blizanci

Teško je reći, ali vi niste jedan od sretnika. U stvari, vaš život je ispunjen beskrajnim izazovima i preprekama. Međutim, postoji i dobra vijest: zbog vaše strasti za znanjem, dospijevate puno dalje nego što bi vas sreća ikad dovela. Kome trebaju šarm i dobra sreća kad imate takav um?

Rak

Vaš znak je jedan od rijetkih koji je istinski blagoslovljen srećom. Iako će se na putu uvijek nalaziti nekakvi izazovi, vi imate urođeni osjećaj za smjer i vještine - pomoću kojih, zahvaljujući svojoj sretnoj zvijezdi, uvijek uspijevate ići u pravom smjeru.

Lav

Vi ste tako mudri i odlučni, stoga uopće ne morate brinuti o tome jeste li sretni ili ne. Vaš život je poput gline, a vi ste poput pravog kipara, spremni oblikovati sudbinu onako kako vi želite.
Zaboravite četiri lista djeteline, vi ste u sjedištu vozača kada želite ostvariti svoj cilj.

Djevica

Sreća je uvijek nekako bila izvan vašeg dosega, a vi ste vjerojatno navikli na taj osjećaj razočaranja. Iako se može činiti nepoštenim da je vaš život teži nego većini, postoji razlog za vaš nedostatak sreće. Imate najjača ramena u zodijaku. Vi ste ovdje kako bi iskusili teškoće, naučili nešto iz njih i onda pokazali svijetu što je to potrebno da ih savladate.
Gledajući iz ove perspektive, zapravo se trebate osjećati sretnima i drugi ljudi oko vas su sretni što vas poznaju, jer mogu puno naučiti od vas.

horoskop 1

Vaga

Hej, srećkoviću! Nije tajna da ste vječni optimista i da se život često odvija točno onako kako želite. Ako ste se ikada pitali zašto obično iz svakog lošeg dana izađete neozlijeđeni, odgovor je - to ima veze s vašom percepcijom. Možete zahvaliti svojoj vladajućoj planeti - Veneri, što vidite čašu napola punu i što imate prilično sreće u životu.

Škorpion

Iako ste skloni primjećivati negativnosti u životu, istina je da ste zapravo prilično sretni. Kada uložite samo malo truda u ono što želite, možete sve ciljeve ostvariti, a kada vam je potrebna promjena scenarija, život vam ide na ruku. Mnogi nisu u stanju upravljati svojim brodom brzo i jednostavno kao vi, stoga se može reći da ste prilično sretni.

Strijelac

Čestitam, vi ste jedan od sretnih znakova u Zodijaku. Vaš sretni vladar, planeta Jupiter, pomaže vam da napravite limunadu od svih limuna koje dobijete.
Naravno, to ne znači da ponekad nema izazovnih vremena (hej, to je život), ali nikad nećete biti ostavljeni bez rješenja problema.

Jarac

Vaš znak je određen da bude vođa u Zodijaku, zbog čega se vi prvi suočavate s preprekama i teškoćama, a zatim ih raščistite za druge. Uvijek to radite s relativnom lakoćom.
Dokle god mentalno i emocionalno ulažete u ono što radite, imat ćete dovoljno sreće da dođete do cilja.

Vodenjak

Vi zaslužujete veliki, topli zagrljaj, jer budimo iskreni, imate kratak kraj štapa kada je u pitanju sreća.
Život nikada nije bio fer prema vama, ali vi ste jedan hrabri borac i uvijek uspijete da držite glavu iznad vode, čak i kada se čini kao da ćete se utopiti u svoj toj lošoj sreći koja vam dolazi.

Riba

Jednom davno, sretna planeta Jupiter bila je vladar vašeg znaka. Iako je Neptun, planeta inspiracije i psihičke sposobnosti, trenutni vladar Riba, planeta Jupiter, kao davno izgubljeni otac, još uvijek ima utjecaj na vas. To znači da ste ne samo sretni, već imate dvije planete da vas vode kroz život, prema velikoj sreći.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam