Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim od drugih. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoljeti. U nastavku vam otkrivamo tko je najbolji par za vas, donosimo 12 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti vječna…

Ovan i Vodenjak

Ovnu i Vodenjaku nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvijek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole isprobavati nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najvrjednija osobina ovog para je ta što sve vole raditi zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju te se nikada neće zasititi jedan drugoga.

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumiju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku, tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svjesna vrijednosti partnera i veze koju su izgradili, te znaju kako svom partneru pokazati da ga vole i cijene. Upravo takav odnos garantira vječnu ljubav.

Blizanci i Vodenjak

Ova dva znaka imaju nevjerojatno moćnu mentalnu i emocionalnu povezanost. U potpunosti se razumiju i u samim počecima veze osjećaju snažnu povezanost, kao da se znaju već godinama. Oba znaka su veliki kreativci. Ali, iako maksimalno uživaju u zajedničkom društvu, ono što ih čini bliskima je i potreba za nezavisnošću koju oboje jednako cijene, a zbog čega im veza može postati još čvršća.

Rak i Ribe

Kozmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcioniraju savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvjesni i zbog toga mogu izgraditi čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

Lav i Strijelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su izrazito strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvijek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan i u njihovom društvu svi uživaju. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je nevjerojatna.

par 24

Djevica i Bik

Ova dva zemljana znaka čine jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju opušteno i sigurno. Djevice i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu povjerenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vrijeme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji oboje jednako cijene odanost i iskrenost i u potpunosti se razumiju.

Vaga i Blizanci

Veza između ova dva znaka zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. U njihovoj zajednici razumijevanje i cijenjenje partnera je na najvišem nivou te će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvijek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka te će uvijek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

Škorpion i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti opasan spoj. Ali to nikako ne vrijedi u slučaju Škorpiona i Rakova. Ova dva vodena znaka imaju snažne osjećaje, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrijednosti te su jedan za drugoga spremni učiniti sve.

Strijelac i Ovan

Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se ogleda u njihovoj strastvenoj vezi. Imaju nevjerojatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strijelci i Ovnovi su vrlo slični i imaju isti entuzijazam prema svijetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu kemiju osjetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što rijetko koji par može doživjeti. Oni imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati vječno. Razlog tome je visok nivo ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zlobne prema svom partneru.

Vodenjak i Blizanci

Psihološka povezanost je toliko velika da ih ponavljamo. Ovaj par će kroz život kročiti zajedno, rame uz rame te će se potruditi da se nikada ne razdvoje.

Ribe i Škorpion

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način te se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Povezat će se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i tijelo te da ga maksimalno razumiju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumijevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

Izvor: She.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam