Zašto nam se čini kako manje atraktivne žene često uživaju u muškoj pažnji? Zašto nam se čini da su neke prelijepe žene osuđene na samoću? Što jednu ženi čini tako privlačnom, neodoljivom? Iako svaki muškarac ima različit ukus, postoje neke stvari koje svi pripadnici jačeg spola vole.

Danas vam donosimo naš izbor od 5 osobina neodoljive žene!

Prirodnost i iskrenost

"Mislim da je seksualnost privlačna samo kada je prirodna i spontana." - Marilyn Monroe

Bilo koja vrsta pretvaranja odbija. Istinski privlačna žena je prirodna, otvorena i bez kompleksa. Muškarci se navuku na iskrenost. Nikada se ne pretvarajte da posjedujete pobjedničke kvalitete, kultivirajte ih umjesto toga. Govorimo o jednostavnim, a ipak nezamjenjivim kvalitetama, koje posjeduje svaka žena na svijetu i sposobnost da ih izražava.

Jedino ako ostanete vjerni svojoj izvornoj prirodi - tada ćete se moći povezati s osobom koja vam je suđena. Privlačne ne foliraju i ne glume ono što nisu.

Osvajanje osmijehom

"Ništa nas ne čini privlačnima kao što to čini dobro raspoloženje." - Efim Spiegel

Nasmijana žena, s dobrim smislom za humor, prije će privući muškarca nego netko namršten, vječno nezadovoljan i negativan. Osmijeh nije samo znak veselog ponašanja - on, također, prenosi energiju i vitalnost. Gledajući u sjajne i radosne oči, muškarac zapravo vidi obećanje zadovoljstva i sreće.

Neodoljive žene imaju pozitivan stav prema životu. Trude se u svemu naći vedru stranu.

Samopouzdanje

"Oni koji koje sebe smatraju atraktivnim i drugi ih tako vide." - Johann Wolfgang von Goethe

Ako žena čvrsto vjeruje da je neodoljiva, svijetu ne preostaje ništa drugo već da se složi. Žena običnog izgleda, koja voli svoj izgled ima daleko bolje šanse da postane popularna kod suprotnog spola, nego ljepotica koja radi dramu ako ugleda mali prištić na svom nosu, piše Bright side.

Samouvjerena žena nikada nije kritična prema sebi u javnosti. Ona zrači senzualnošću. To je kvaliteta koju muškarci jako cijene.

"Ništa ne može ženu učiniti ljepšom od njenog uvjerenja da je lijepa." - Sophia Loren

zena 11

Nezavisnost

"Seksepil je 50 % onoga što imaš i 50 % onoga što ljudi misle da imaš." - Sophia Loren

Muškarci su obično fascinirani ženama koje su svjesne svojih ciljeva. Istinski lijepa žena uvijek točno zna što želi. Kada se suočava s poteškoćama, ona nikad ne gubi svoje vrijeme na okrivljavanje drugih za svoje postupke. Ona je ljubavnica svojoj sudbini, a to je ono što ju čini uzbudljivom i ugodnim društvom.

"Nije svaka žena rođena lijepa, ali ako nije lijepa s 30, onda je jednostavno glupa." - Coco Chanel

Dobrota

"Ljepota je još jedno obećanje sreće." - Friedrich Nietzsche

Dobro srce i spremnost da se brine, njeguje i oprosti - to su stvari koje razlikuju istinski lijepu ženu od lijepe lutke bez duše. Sposobnost da u svemu vidite dobro, da gledate na svijet s prijateljskim očima, ljubite, volite i suosjećate - to su kvalitete koje vas čine privlačnima, bez obzira na izgled. Poznata je činjenica da su muškarcima koji traže doživotnog partnera, najvažnije kvalitete ljubaznost i unutarnja dobrota.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam