Jeste li se ikada pitali zavodi li vas muškarac? Kako prepoznati da je neki njegov potez bio ono čemu se tajno nadate? Niste sigurni radi li se o slučajnosti ili vas taj muškarac zaista zavodi? Ako vas muškarac stalno gleda i smije se dok priča s vama, vjerojatno mu se sviđate i više nego što biste pomislili.

Naime, postoje znakovi koje mnogi smatraju potvrdom njegove zainteresiranosti. Iako ponekad govor tijela zna biti poprilično zbunjujuć, važno je znati gdje početi.

Dražestan osmjeh

Osmjeh je uvijek dobar znak, a iznimka nije niti zavođenje. Uhvatite li ga kako vam se smješka vjerojatno ste nekako zavrijedili njegovu pažnju i želi daljnji kontakt s vama. Možda je sramežljiv pa mu treba mali poticaj za prilaženje - ako vam se sviđa dajte mu do znanja da ima zeleno svjetlo.

Rumeni se

Možda ste već iskusili teškoću zavođenja sramežljivog dečka, no ako ste se jednom opekli ne znači da morate izbjegavati takve muškarce. Ako primijetite da vas obilazi poput satelita i da su mu se od nelagode crveni obrazi priđite vi njemu.

Kontakt očima

Ovaj znak može biti varljiv, no svejedno je vrijedan pažnje. Iako je kontakt dio svakodnevne komunikacije, prilikom zavođenja je važna dužina njegovog trajanja. Ako drži pogled na vama duže od prosječnog kontakta vjerojatno je u pitanju flert.

par 15

Oponaša vas

Ovo je jako zanimljiv fenomen koji se uvijek javi kada je pitanju osoba koja nama se sviđa. Naime, ako muškarac tijekom razgovora na svaki vaš osmjeh odgovara istim, ili pak na svako vaše čuđenje i on ostaje zapanjen, moguće je da je u pitanju zavođenje.

Ruke na bokovima

Ruke na bokovima ili za pojasom klasičan su znak pokazivanja samopouzdanja. Ako se susretnete s ovim načinom zavođenja moguće je da imate posla s macho muškarcem željnim dokazivanja.

Često prstima prolazi kroz kosu

Kada su ljudi nervozni skloni su više nego je to uobičajeno dirati svoju kosu. Ako to radi dok je u vašoj blizini šalje vam pozitivnu poruku. Najvjerojatnije bi vam želio reći nešto intimno i romantično, ali ne barata baš dobro riječima.

Meta ste dodira

Ovaj pokret nije samo oblik lijepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, poruka ovog pokreta je ‘ne želim te izgubiti’. Želim vam pokazati da se brine za vas te da vam nitko drugi nije potreban.

par 16

Proširene zjenice

Pogled često odaje i više no što mi želimo, a tako je i pri zavođenju. Naime, kada nas nešto privlači one se refleksno šire i postaju veće. Ovo je jedan od najočitijih znakova da mu se sviđate.

Podizanje obrva

Taj mali, gotovo neprimjetan pokret otkriva mnogo toga. Naime, ako mu se sviđate, njegove obrve će se podignuti, a sve će to trajati vrlo kratko, samo nekoliko sekundi. Naime, podizanjem obrva, oči djeluju veće, a refleksija svjetlosti oči čini sjajnijim, svjetlijima i privlačnijima.

Nemiran je u vašoj blizini

Iako je već odrastao čovjek, ima odgovaran posao i vlastiti stan ne znači da nije nervozan kada na red dođe zavođenje. Nemojte zanemariti ovaj simpatičan znak da je zainteresiran za vas.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam