Bez obzira koliko ste zaljubljeni, autorica knjige "Blueprint For a Lasting Marriage" i bračna savjetnica Lesli Doares, tvrdi da se u partnera možemo zaljubiti još više i dublje bez obzira koliko duge ste u vezi ili braku! Stoga vam danas donosimo nekoliko njenih savjeta za bolji odnos s partnerom.

1. Pokušajte probati nešto novo zajedno

Ako radite jednu te istu stvar svaki dan to vam može postati rutina i navika, ali ako probate novu stvar zajedno raditi bit ćete više sretni i još više se zaljubiti u vašeg partnera. Kada radite nešto novo, stvarate novu povezanost među vama gdje nitko drugi nije dio nje. Ovo je također način da njegujete svoju vezu i stvarate nova iskustva i uspomene.

2. Naučite ljubavni jezik svog partnera

Vrlo važno je naučiti i ljubavni jezik svog partnera. Što točno znači ljubavni jezik partnera? Možda je mali dar kao znak pažnje način vašeg partnera da vam kaže kako vas voli. Ili traže vaše odobrenje u odlučivanju kako bi pokazali koliko ste im važni.

par 10

3. Dogovorite vrijeme koje ćete provesti samo vas dvoje

Podsjetite se, tako ste se i prvotno zaljubili! Stručnjaci preporučuju da nađete vrijeme samo za vas dvoje kako biste se mogli fokusirati jedno na drugo. Pri tome ne mislimo zavaliti se na kauč i gledati TV - isključite ga, kao i mobitele i sve uređaje. Razgovarajte, provedite vrijeme u prirodi, družite se, isprobajte novi način zabave i ne dopustite ometanje u vašem vremenu.

4. Vodite intimne razgovore

Vrlo je važno povremeno odvojiti koji sat za intimne razgovore. Prisjetite se stvari u početku veze, pričajte o vama, problemima, stvarima koje vam odgovaraju ili možda ne odgovaraju. Želite li nešto promijeniti, uvesti novine u vezu? Recite to otvoreno partneru! Važno je da pričate općenito o vašoj vezi i vašem individualnom i zajedničkom rastu i sazrijevanju, ali nemojte zaboraviti i aspekt seksa.

5. Začinite seksualni život

Već ste pomislili kako seks nećemo spomenuti? Naravno da hoćemo! Seks je neizostavni dio veze i intimnosti koju partneri mogu postići. Kako smo već u prethodnoj točki rekli – nemojte zaboraviti aspekt seksa! Otkrijte partneru svoje maštarije, iznenadite ga, kupite seksi donje rublje, obujte štikle te preuzmite inicijativnu u krevetu. Razgovarajte s njim o igračkama, tko zna, možda i on potajno želi isprobati zabavne stvarčice u krevetu.

Izvor: She.hr

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam