Jeste li bili u vezi ili odnosu s osobom koja za sebe kaže da je "kinky"? Ili ste se pitali kako je biti s takvim partnerom ili partnericom? U svakom slučaju, ostavite apsolutno sve predrasude i teorije ispred vrata jer, prvenstveno, svaka osoba je individualna i sama stvara svoje granice i kreacije.

zena

1. Partner/ica ponekad može osjetiti pritisak zbog konstante želje drugog partnera za isprobavanjem novih stvari u spavaćoj sobi. Muškarci, budite kreativni, jer ponekad vaše "najbolje" njoj može biti samo dosadno.
2. Vjerojatno će prst (ili nešto drugo) zalutati tamo gdje ne pripada. I neće uvijek biti ugodno, pogotovo ako je iznenada.
3. Samo zato što je vaš partner ili partnerica kinky, ne znači da neće poštovati vaše granice. Svaka osoba je individua i s time sama sebi stvara granice koje prelazi i ne prelazi.

4. Zabluda o monogamiji! Samo zato što osoba uživa u seksu i voli isprobavati nove stvari ne znači da voli i iskakati iz kreveta u krevet. Samo zato što je netko kinky, ne znači da ne može i ne želi biti monogaman.
5. Otvoreno razgovarajte na što ste spremni, a na što ne. Biti otvorenog uma je jedna stvar, a raditi nešto što vam ne odgovara, samo da zadovoljite partnera, nikako nije u redu.
6. Biti kinky često znači da će vas ljudi u startu gledati s mnogo pretpostavki. Ostavite ih pred vratima i poštujte partnera/icu kao individuu. To će vas dovesti daleko.

7. Netko će u odnosu imati veći libido. I to je u redu.
8. Ne sudite tendenciji partnera. Bilo da se definira kao straight, biseksualan/na, panseksualan/na. Ako želi biti s vama, budite sretni!
9. Predstavljanje novih poza, igračaka, lokacija je uvijek dobra ideja!
10. Komunikacija je ključna u cijelom odnosu i u spavaćoj sobi i izvan nje. Otvoreno i iskreno razgovarajte i znajte uvijek što možete očekivati kako bi eliminirali elemente iznenađenja.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam