Parovi u dugim vezama, koji se istinski vole i uživaju u vremenu provedenom zajedno, postaju sve rjeđi. Ako teško pronalazite zajednički jezik, otkrivamo vam tajnu onih čija ljubav može samo poslužiti kao primjer.

Komunicirajte

Ne mora se svaki razgovor svoditi na raspravljanje o stvarima od životne važnosti. Ponekad je dovoljno samo provjeriti što radi druga strana i koji su njezini planovi. Naravno, bez obzira na to koliko ste dugo u vezi, ovakav tip komunikacije ostavlja i dovoljno mjesta za koketiranje, stoga dajte mašti na volju.

Ostavite vremena za prijatelje

Sretna veza ne znači svođenje cijelog svijeta samo na jednu osobu. Naprotiv, ostavite uvijek vremena za prijatelje koji su bili tu i kada niste bili u vezi.

par 1

Pokažite zahvalnost

Iako se radi o klišeju, pokazalo se da zahvalnost uvelike doprinosi izgradnji kvalitetnog odnosa. Ostavite poruku na frižideru ili stolu, pokažite da cijenite partnerov trud.

Njegujte svoje hobije

Ako se nalazite u sretnoj vezi ne znači da dijelite apsolutno sve zajedničke interese. Zdravo je i poželjno njegovati vlastite preferencije jer će vas to napuniti pozitivnom energijom i dati vam određenu dozu samopouzdanja.

Dijelite strast

Zajedničko kuhanje za obitelj jednako je nadahnjujuće i kao otmjena večera. Ne zaboravite da ste vi team i cijenite svaki trenutak!

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam