Predblagdansko je vrijeme i zasigurno već dugo razmišljate što darivati i kako razveseliti svoje bližnje i drage osobe za Božić i Novu godinu. No, pogled u novčanik ne nudi optimizam u mogući veliki shopping, pa možda ne bi bilo loše razmisliti o poklonima koje možda imate kod kuće ili koji se uistinu mogu kupiti za malo novca. 

Možda doma imate stari gramofon koji ne služi ničemu osim skupljanju prašine. Kako bi bilo da uređaj ugradite u lijepu kutiju i poklonite osobi koja vam je draga? 

pokloni 4

 Aparat za kokice uopće nije loša ideja. Rođendani, zabava ili obično druženje i gledanje filma nikako ne prolazi bez kokica. Pa zašto onda dobrom prijatelju ne biste poklonili baš to?

 pokloni 5

 Svom školarcu ili matematičkom lumenu poklonite sat, ali ne obični već - matematički. 

pokloni 6

Sol i papar su sastavni dijelovi skoro svakog jela. Pa, kada se već nalaze u svakoj kuhinji, neka budu i u originalnom pakiranju! 

pokloni 1

Laptopi, smartphoni, tableti, računala… Svima je to nadohvat ruke. Sjećate li se pisaćeg stroja? Zavirite na tavane i u podrume, malo ih sredite i imat ćete izvrstan poklon… 

pokloni 3

Iako se još upotrebljavaju, šibice polako ali sigirno odlaze u povijest. Budite maštoviti i kutije ukrasite u retro stilu - imat ćete izvrstan, zanimljiv i lijep poklon! 

pokloni 2

Ideja za poklon je mnoštvo, od parfema, mirisnih svijeća, toaletnih torbica do, vjerovali ili ne, božićnih sapuna. I nije bitna vrijednost poklona već namjera. Naravno, sve nas posebno veseli maštovitost ukrašavanja i prezentacije. Zato mašti na volju i - sretno!  

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam