Upoznale ste muškarca, sviđa vam se. Par puta ste se našli i on se jednostavno prestao javljati. Tisuću mogućnosti vam pada na pamet, no činjenicu da mu se ne sviđate jednostavno ne želite prihvatiti i tako se i dalje nečemu nadate. Tu su onda još i prijateljice koje vas uvjeravaju da je sve super i da će se kad tad javiti.

Kako se ne biste zaljubili uzalud i kako vam na kraju ne bi bilo slomljeno srce, navesti ćemo vam deset znakova po kojima možete prepoznati da je vrijeme za bijeg.

 

1. Tako pod znak broj jedan navodimo činjenicu koju smo već naveli. Ne zove vas i ne javlja se na vaše pozive. Iako ste mu povjerovali da trenutačno ima puno posla i ne može se javiti, isto tako morate biti svjesni toga da svatko barem jednom dnevno uspije odvojiti najmanje dvije minute za osobu koja mu je draga.

 

2. Zove vas samo kada je malo popio. I mi si onda pomislimo "Barem me nazvao" ili "Ljudi pod utjecajem alkohola uvijek kažu istinu" – glupost. Ako vam se samo u takvim trenucima javlja nemojte niti pomišljati na ozbiljnu vezu, jednostavno mu je bilo potrebno malo "maženja".

 

3. "Rado bih te vidio, no jednostavno nemam vremena" . Ako ovu rečenicu čujete više od jednom, put pod noge. Kakav dojam vam ostavlja muškarac koji jednostavno nema vremena za vas i ne trudi se oko vas. Sve mi želimo biti male princezice.

 

4. Ostavio vam je svoj broj. Znači, apsolutno mu je svejedno hoćete li se javiti ili ne. Muškarac koji želi ozbiljnu vezu potrudit će se oko svoje izabranice. 

veza 1

5. Radije provodi vrijeme sprijateljima nego s vama. Ili izbjegava da vas vide zajedno u javnosti. Krenite u potragu za drugim dok još nije kasno.

 

6. Ne želi spavati s vama. Nevjerojatno je da većina žena i za ovu činjenicu ima nekakav izgovor, umjesto da jednostavno pogleda istini u oči. A njegovi izgovori poput stresa i bitnih sastanaka ne vrijede. Radije počnite tražiti nekoga tko vas cijeni i poštuje kakvi jeste, a ne da je pored vas u stalnoj potrazi za nečim boljim.

 

7. Vara vas. Ako vam se ovo dogodi, nemojte sebi prebacivati krivnju poput „udebljala sam se“ ili „nisam mu pružila dovoljno pažnje“ i onda mu oprostiti. Muškarac koji vas voli, nikada neće samo tako otići s drugom ženom u krevet.

 

8. Ne želi vas odvesti pred oltar. Kaže da vas voli, no ne želi se oženiti vama. Činjenica je da se ne želi ženiti VAMA. Da ste ljubav njegovog života, već bi se odavno vezao za vas. 

veza 2

9. Oženjen je, zaručen ili ima curu. S ovakvim muškarcima jednostavno nemasmisla trošiti vrijeme i živce, a kamoli se zaljubiti u takvoga. Neće napustiti ženu i trenutačnu sigurnost radi vas. Osim toga, biste li vi željeli da vam druga žena „otme“ muškarca? Vjerojatno ne, i također biste učinili sve da ga vratite.

 

10. Za razliku od žena, muškarci nemaju posebne taktike kod prekida. Kada prekine s vama, gotovo je, nema povratka. Pomirite se s time i živite dalje. Hvala Bogu, nije jedini, zadnji i posljednji!

Izvor: Glamour.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam