Prema novom istraživanju, pričanje o sexu dok konzumirate sex čini da se osjećate zadovoljniji u krevetu. Ok, ovo može biti malo problematično. Ali sex stručnjak Eric Garrison obećaje da ćete oboje dobiti više ako izgovorite ove stvari u krevetu.

"Sjećaš li se kako si me potaknuo da vrištim prošli tjedan? Učini to ponovno."

Kako to uspijeva: Podsjećanje vašeg dečka na to kako ste se osjećali vatreno zbog njega prije, totalno podiže njegov ego, a prisjećanje toga može učiniti da se osjećate još više sexy. Plus, to dokazuje da vam se zbilja, zbilja sviđa ono što je učinio. 

 sex 1

"Poljubi me na svako mjesto koje ti pokažem!"

Kako to uspijeva: Vi želite pitati ili reći stvari u krevetu na koje ćete dobiti i odgovor. Ovo vam omogućava upravljanje i ostavlja malo mjesta za pogreške. 

 sex 2

"Ako me zbilja želiš još više napaliti, onda…"

Kako to uspijeva: Vaš dečko umire od želje da vas zadovolji, stoga će učiniti što god mu vi kažete. Vi zapravo njemu govorite što treba učiniti…na sexy način. 

 sex 3

"Želiš znati tajnu kako me privući? Stavi ruku tamo gdje je i moja!"

Kako to uspijeva: Vođenjem njega prema važim užarenim točkama je super- efikasan način kako da mu pokažete što želite- i smanjite koeficijente da će on to krivo shvatiti. 

 sex 4

"Reci mi više!"

Kako to uspijeva: Ovo je odličan odgovor kada vam vaš dečko kaže da mu se sviđa položaj u kojem se nalazite ili da je napaljen u ovom trenutku. Navođenje njega na razgovor će vam pomoći da shvatite što on voli- i dodatno će vas napaliti kada čujete da on govori ono što mu vi upravo i radite. 

sex 7 

"Osjećat ću se jako zadovoljno ako lagano usporiš."

Kako to uspijeva: Savršeno za dečke koji vole laganiji sex, rekavši mu da žudite za sporijim potezima (i naglašavajući to), pomoći će mu da malo popusti. 

 sex 5

"Sva sam u tome sada."

Kako to uspijeva: Jecaj pomaže, ali ako mu pomno pokažete da vas napaljuje što on radi, to bi moglo biti ultra efektivno. 

sex 6

 

 

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam