Generalizacija je stvar koju valja izbjegavati u svakoj prilici, a posebno kada se o spolovima radi. Međutim, uz časne izuzetke koje potvrđuju pravilo, većina žena ima iste male tajne koje neće otkriti ni pod cijenu vlastitog života.

Je li u pitanju sram, tajanstvenost ili održavanje određenog mita živim, ne znamo, no donosimo vam 5 najčešćih stvari o kojima prosječna žena nikad neće progovoriti. 

zena_mrsavljenje

1. Težina

Bilo da se radi o mršavicama, buckama ili prosječno građenim ženama, rijetko će koja otvoreno otkriti koliko točno vaga brojeva pokazuje usprkos svakodnevnom mantranju kako je težina (ipak) samo broj.

2. Orgazam
Istraživanja pokazuju kako je 80% žena barem jednom odglumilo orgazam. Razlozi tomu variraju: od predugog odnosa, umora, nenapaljenosti i ljutnje, ali rezultat je isti - izvedba dostojna Oscara. Naravno, time se ne ponose i naravno - to nikome neće priznati.

3. Komplimenti
Iako među ženama ima onih koje će na udijeljene komplimente reagirati odmahivanjem rukom imrštenjem, nema žene kojoj nije drago čuti riječi pohvale. Ima samo onih koje ne znaju kako odreagirati na takvo što. 

stikle

4. Visoke pete

Čast izuzecima koje se u cipelicama s 10 i više centimetara pete osjećaju kao ribe u vodi, no većina žena proklinje visoke pete. To je i razumljivo uzmemo li u obzir da su neudobne, uzrokuju paklenu bol u nogama i zbog svega toga ograničavaju kretanje.

5. Znamo se same "zabaviti"
Žene se samozadovoljavaju bez obzira na to jesu li u vezi ili ne i to nije ništa čudno. Međutim, kako o tome nikad ne pričaju, stvorila se fama kako su dečki ti koji se češće "zabavljaju" sami, no istina ne može biti dalje - neka istraživanja pokazuju kako se žene samozadovoljavaju čak češće negoli to čini jači spol.

Izvor: She.hr

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam