Za njega kažu da je najbolji lijek i najbolje sredstvo protiv problema u životu. Besplatan je, dostupan svima, uvijek i svugdje. I najvažnije od svega učinkovit je lijek i sredstvo za ostvarenje vlastite sreće i uspjeha. Naravno, govorimo o smijehu!
Iako svi dobro znamo što je smijeh, ne znamo svi za što je sve sposoban. Uobičajeno je da na njega gledamo samo kao na odraz raspoloženja ili oblik ponašanja i instinktivnu aktivnost, međutim stručnjaci tvrde kako je on jedan od najučinkovitijih lijekova za bilo koju bolest.

smijanje_tekst_copy

Međutim, bez obzira što je smijanje djelotvoran lijek, komičari kojima je upravo mamljenje osmjeha na tuđa lica životni poziv, ističu kako je ovaj posao najteži posao na svijetu. Ono što čini osmijeh toliko popularnim i željenim je njegova moć da spaja ljude i upravo zbog toga stručnjaci savjetuju smijanje svaki dan. Ako vam baš danas nije dan za smijanje, situacije koje će vas uvijek razveseliti su neki prošli zabavni i dragi nam događaji i upravo zbog njih, pokušajte ih se prisjetiti i budite sretni bar pet minuta. Ne kaže se uzalud kako je dan u kojem se nismo nasmijali - promašen dan! 


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam