Flert je uvijek zabavan, a muškarci obožavaju kad ih žene zavode. Mnoge žene smatraju da je dovoljno super izgledati da bi se svidjele muškarcu, ali često su jednostavne sitnice ono što prolazi kod većine muškaraca. Slijedi 8 vrsta zavođenja muškaraca. Isprobajte!

flert1

1. Jednostavnost

Muškarci vole kad im žena jednostavno priđe i kaže "bok" jer im se sviđaju direktan pristup i želja žene da preuzme kontrolu, ali na prijateljski i duhovit način. Osmijeh i jednostavno pitanje olakšat će početak razgovora.

2. Zadirkivanje

Zaigrane, zabavne djevojke zanimljive su svakom muškarcu. Muškarci se u svom društvu međusobno zezaju i na taj način grade povezanost i prijateljstvo, a ukoliko se i djevojka tako ponaša, to će ga oduševiti.

3. Pristupačnost

Pristupačne djevojke koje se ne libe pokazati zainteresiranost dobivaju veliki plus kod mušakaraca. Oni će lakše prići ženi koja se ponekad odvoji od svojih prijateljica i društva. Sjednite blizu njega i započnite razgovor o jednostavnim temama. Još jedan savjet - obožavaju "dame u nevolji". Pa, ukoliko ste inače jaka i samostalna žena, probajte igrati ulogu i isprobati kako ona djeluje na muški spol. Kad je ženi potrebna pomoć, muškarac će brže-bolje uskočiti, jer na taj način uživa u ulozi "spasitelja".

flert2

4. Govor tijela

Prijateljski govor tijela iznimno je važan u procesu zavođenja. Mnoge žene ne shvaćaju kako ponekad izgledaju ljutito i nedostupno. Položajem tijela pokažite mu da vas zanima, a ruke nikako ne smijete držati prekrižene jer tako izgledate odbojno i nedostupno.

5. Osmijeh

Kada vidi da se djevojka zabavlja i smije, muškarac će poželjeti upoznati je i postati dio njezinog života. Začudili biste se, ali osmijeh je muškarcima najseksi detalj na ženskom tijelu!

6. Dodirivanje

Dodirnite njegovo rame, ruku, koljeno ili donji dio leđa. Muškarci obožavaju dodire, ali nikako prenapadne.

flert3

7. Slušanje

Imponira im kada vide da su zanimljivi ženama i kada ih one podrobno i s interesom slušaju dok im pričaju o svom poslu i interesima.

8. Komplimenti

Pohvalite njegov izgled, pitajte ga gdje vježba... Kao i žene, i muškarci vole primati komplimente, a ovo je savršena prilika i da ga dodirnete, kada već hvalite njegovo tijelo.

Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam