Studija je pokazala kako se osobe u pedesetima osjećaju pune energije i života u usporedbi s onima od dvadeset do dvadeset i pet godina. Ovi rezultati možda i nisu toliko iznenađujući uzmemo li u obzir da se u pedesetim godinama često probudi avanturistički duh.

Sve je veći broj osoba starije dobi koje se odlučuju sudjelovati u raznim maratonima, biciklijadama te triatlonima, bilo da su u humanitarne svrhe ili za neke nagrade.

musko-jedri2
Zanimljivo je da se ulaskom u pedesete volja za životom više budi kod muškaraca nego li je to slučaj kod žena. Muškarci najčešće počinju proživljavati tzv. "drugi pubertet" pa, osim bavljenje sportom, neki muškarci počinju više pažnje pridavati i svome izgledu. Kozmetički tretmani, bojanje kose ili odlasci u teretanu, nekima postaju gotovo svakodnevnica, jer se pod svaku cijenu želi ostati mladima. 
musko-jedri-naslov1

Stoga, kada uđete u te slavne pedesete, a u vama ima energije dvadesetogodišnjaka, nemojte da vas godine sputavaju. Uživajte u svakom trenutku!

musko-jedri3

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam