Koliko često imate seksualne odnose, koliko puta doživite orgazam. Sve su to pitanja o kojima čitamo sve više. Kao rezultat nameću nam se norme seksualnog života zbog kojih se vrlo često osjećamo kao da smo u problemima. Istina je daleko od toga! 

seks_prva

Tako je jedno nedavno provedeno istraživanje pokazalo da velika većina parova ima seksualne odnose jedan do tri puta mjesečno. Jednako tako 80% ispitanih žena smatra svoj seksualni život predvidljivim. 

seks2

 

Čak 70% žena već unaprijed zna na kojem mjestu će voditi ljubav sa suprugom, ali jednako tako i u kojoj pozi. 50% ispitanica može predvidjeti i doba dana i trajanje seksa.

Rezultati istraživanja pokazali su da zadovoljstvo seksom opada s godinama. Tako su najzadovoljnije seksom osobe u dobi od 19 do 28 godina. Žene su najnezadovoljnije seksom u dobi od 40 do 49 godine.

 

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam