Jedna provedena studija pokazala je kako postoji univerzalni kompliment. Da, dobro ste čuli - kompliment koji "pali" kod svih žena.
Naime, istraživanje je pokazalo da pojedini komplimenti dobro prolaze u određenim sredinama, pa tako primjerice Amerikanke, Francuskinje, Talijanke i Brazilke padaju na onaj koji se tiče njihovog outfita. Drugim riječima strašno im imponira ako im kažete da su se lijepo obukle.

kompliment

Portugalke i Nizozemke imaju pomalo čudan ukus kada su u pitanju komplimenti pa tako vole čuti da imaju lijepe uši. Britanke vole čuti da imaju dobre noge, a Španjolke padaju na komplimente o kosi. Komplimet koji prolazi u svim zemljama je onaj - "Imaš predivne usne". To nije ni čudno s obzirom da se tumači kao "Volio bi te poljubiti". Upravo zbog svega toga, sada znate koju rečenicu trebate izgovoriti svom partneru kada i niste u tako dobrim odnosima. Sigurno će upaliti!

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam