5 stvari koje bi svaka single cura trebala napraviti prije negoli se "smiri".

Sjećate li se sebe iz single faze u ranim dvadesetima (ako ste takvu imali)? Vjerojatno ste bili malo otvoreniji i malo više izlazili sa svojim frendicama nego sad kad imate svoju bolju polovicu s kojom se možete udobno zavaliti na kauč uz omiljeni film ili otići na mirni vikend-izlet.

Nemamo ništa protiv prve kao ni druge opcije, ali činjenica je da si single cure mogu dopustiti pokoju ludost viška. Postoje neke stvari koje bi svaka žena trebala napraviti prije negoli se smiri i počne maštati o kućici u cvijeću i mirnom obiteljskom životu. Donosimo vam 5 takvih stvari - zabavite se, posvetite se samo i isključivo sebi i hedonistički uživajte u svojoj neovisnosti!

solo-zen1

1. Živite sami

Dok je svijanje gnijezda s dečkom uzbudljivo, a cimeri (pogotovo tijekom fakulteta) mogu biti urnebesno zabavni, nikad neće više naučiti o sebi dok ne živite sami. Plus, možete bez srama plesati goli po kući, na sav glas pjevati pod tušem bez da vas se ušutkava i imati apsolutni komfor u svom malom stanu.

2. Ostvarite svoje snove

Oduvijek ste sanjali o skoku s padobranom? Imate spisateljske aspiracije? Ili samo želite fotografirati Eiffelov toranj? Bez obzira na to kakvi vaši snovi bili, dopustite si da ih slijedite dok vas još ništa ne sputava.

solo-zen2

3. Putujte

Ne odgađajte put u London, Portugal ili Kuala Lumpur koji sanjate već godinama za vrijeme kad ćete pronaći svoju srodnu dušu kako biste te ljepote mogli podijeliti s njim. Skupite novac i najbolje prijateljice i zaputite se prema omiljenoj destinaciji već ovog godišnjeg odmora.

4. Pobijedite svoje strahove

Bez obzira na imanje ili nemanje partnera, na sebi treba raditi čitav život. Ali pobijediti samu sebe i svoje strahove, pa još bez podrške sa strane jedan je od najboljih osjećaja na svijetu. Bilo da se radi o držanju govora u javnosti, skidanju u topless na plaži ili traženju šefa da vam da povišicu (koju ste ionako već višestruko zaradili), suočavanje i pobjeđivanje strahova izgrađuje samopouzdanje što će se pozitivno odraziti i na druge aspekte vašeg života, pa tako i ljubavni.

solo-zen3

5. Izvucite najviše iz svoga vremena

Dok ste single, imate vremena na pretek. Osim posla ili škole, u svoj dnevni raspored trebate ugurati samo poneku kavu s prijateljima. Otkrijte što vas najviše zanima i pretvorite to u svoj hobi. Počnite učiti neki strani jezik. Upišite se na tečaj fotografije. Slažite makete. Mogućnosti zaista ima bezbroj, a jednom kad se skrasite i počnete razmišljati o obitelji, za ovakve sitnice, nažalost, više jednostavno nećete imati vremena!
Izvor: She.hr

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam