Vaš muškarac neće biti sretan ukoliko mu stalno podilazite i ako ste predobre i preuslužne. Mnoge žene ipak prakticiraju ovakvo ponašanje, zbog čega ponekad ostaju same.

kucanica

Kako vam se ne bi dogodilo da vas dečko ili muž počne tretirati kao cimericu, jednostavno morate odlučiti prestati biti predobre i počnite se ponašati kao diva. U prilog tome ide i jedno istraživanje koje je dokazalo kako muškarci najviše žele žene koje su sigurne u svoje JA, koje muškarcu daju njegov osobni prostor, jer ga s druge strane i same žele za sebe.

seks

Jaka žena, puna samopouzdanja i dostojanstva atraktivna je svakom muškarcu. S druge strane, predobra žena često se može doživjeti i kao preočajna, a to nikako ne želite.
Zato nemojte baš uvijek vjerovati savjetima koji si često mogu naći u ženskim časopisima. Žena ne mora biti savršena u svom ponašanju ili u krevetu, odnosno skrojena po muškim kriterijima da bi bila zanimljiva i privlačna!


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam