Vjerojatno to niste niti znale, no postoje stvari koje žene rade kako bi muškarcima bile privlačnije, a koje oni jednostavno ne podnose. 

sjajilo_usne_za_prilog

Sjajilo za usne
Ženama sjajilo predstavlja punije, sočnije i privlačnije usne. Muškarci u njemu vide samo jedno - ljepljivog neprijatelja. Morate shvatiti kako oni nemaju naviku imati išta na svojim ustiima, mnogi se opiru i najjednostavnijem balsamu za usne. E, sada zamislite što im onda prolazi kroz glavu u trenu kada im se približavate s debelim slojem sjajila na usnama.

ekstenzije_za_prilog

Evo nekih od njih:

Ekstenzije
Tuđa kosa na vašoj glavi? S razlogom ekstenzije nisu nimalo seksi muškarcima, što god vi mislile o tome.
Manje je više
Da, ukoliko na sebe navučete minicu i duboki dekolte svi će se okretati za vama , ali isto tako znamo s kojim razlogom prvenstveno. Razmislite kakav dojam želite ostaviti na njega - da ste materijal za djevojku ili za zabavu?

push_up_guza_za_prilog

Optičke varke
Zamislite da prvi puta vodite ljubav s muškarcem koji vam se sviđa, on se skida i tada vidite da su njegovi bicepsi, čvrsta guza i jaka ramena "umjetno napravljeni" pojačivačima ili  da su čvrsti trbušnjaci posljedica dobrog steznika? Horor scenarij.... E, pa tako se muškarci osjećaju kada se žene riješe push-up grudnjaka koji skrivaju dva broja manje grudi ili donjeg rublja koje podiže guzu i zateže struk. Lažni atributi prilično su razočaravajući! 


 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam