seks_za_prilog

Jedno istraživanje  pokazalo je  kako ženini orgazmi frekvencijski rastu s porastom prihoda njezinog partnera, te da je taj fenomen duboko usađen u žene koje su kroz evolucijski proces tragale za partnerima visokih kvaliteta. U istraživanju su  sudjelovale 1543 žene, koje su uz sva ostala pitanja odgovarale i na ona o seksu.
Rezultati su pokazali kako 121 žena uvijek doživljava orgazam za vrijeme spolnog odnosa, 408 žena ga doživi uglavnom uvijek, 762 žene priznale su da doživljavaju orgazam samo ponekad, dok 243 žene priznaju da ga gotovo nikad ne doživljavaju. Jedan od najznačajnijih faktora za kojeg se ispostavilo da utječe na učestalost orgazama upravo je financijska stabilnost. S druge strane, povećanje prihoda  imalo je pozitivan utjecaj na to koliko je puta žena doživjela orgazam.

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam