Naglašeni bokovi i bedra problem su velikog broja žena. Ako ste i vi jedna od njih, ne brinite - ništa nije neizlječivo! Na svu sreću moda i modni trendovi mogu se prilagoditi i ovakvoj građi te se na kreativan i zanimljiv način obline pretvaraju u plus.

vel-bok1

Imate li jake bokove...

...nosite haljine koje lagano padaju preko donjeg dijela tijela. 

...i vaša građa podsjeća na oblik jabuke, za vas su haljine sa visokim dekolteom i širokim naramenicama. Dekoltirane haljine, koje imaju V izrez, mogu biti dobar odabir ali samo ako nije predubok! Dobar su odabir haljine i na preklop, te one visokog struka koje će vam izdužiti i izjednačiti figuru. 
...i kruškoliku građu (koja je najčešća kod žena koje imaju jače bokove) vrlo je važno naglasiti gornji dio tijela, a to se najbolje može učiniti haljinama otvorenog dekoltea i naglašenog struka ili onima koje su šire u gornjem dijelu.

...najvažnije je naglasiti dekolte ili zavodljiva gola ramena kako bi odvukli pozornost s kritičnog dijela i naglasili svoje prednosti.
...i želite zavoditi u trapericama, probajte model tamnijih nijansi bez prednjih džepova koje se lagano šire na dnu. One će vizualno izdužiti noge i uravnotežiti šire bokove.
...izbjegavajte modele s velikim džepovima koji ih vizualno povećavaju.
...nosite hlače širokih nogavica koje stvaraju privid dužih nogu zbog ravnih linija.
...morate paziti na široke bokove. Njih ćete vizualno suziti tamnijim tonovima traperica sa širim nogavicama, te modelima bez prednjih džepova sa srednje visokim strukom. Nosite ih uz cipele visokih potpetica i vizualno ćete produljiti noge te odvratiti pažnju od problematičnih bokova!

Izvor: Modni almanah

 

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost Internet stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Analitičke kolačiće Google Analytics koristimo samo uz Vašu suglasnost.
Pročitajte više Prihvaćam Odbijam